oxikodon és az aszpirin (szájon át) leírása és márkanevek

Az oxikodon és acetilszalicilsav kombináció enyhítésére használják mérsékelt vagy mérsékelten súlyos fájdalom. Az oxikodon tartozik nevezett gyógyszerek csoportjába kábító fájdalomcsillapítók (fájdalomcsillapító gyógyszerek). Úgy működik, a központi idegrendszer (CNS) enyhíti a fájdalmat.

Aspirin használják fájdalomcsillapításra és csökkentik a lázat betegeknél. Aspirin csoportjába tartozik néven ismert gyógyszerek szalicilátok és hat az immunrendszert, hogy csökkentik a gyulladást. Az is ismert, mint egy gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító.

Amikor oxikodon használják hosszú ideig, akkor válhat szokásformáló, ami a mentális és fizikai függőség. Azonban az emberek, akik folyamatos fájdalmat ne hagyja, hogy a félelem a függőség, hogy őket a segítségével a kábítószer, hogy enyhíti a fájdalmat. Mentális függőség (addikció) nem valószínű, hogy fordulhat elő, ha kábítószer használnak erre a célra. Fizikai függőség is vezethet megvonási tünetet, ha a kezelést hirtelen abbahagyni. Azonban súlyos elvonási mellékhatások általában megelőzhető fokozatos csökkentésével az adagot egy ideig, mielőtt a kezelést teljesen leállt.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Tabletta