oxymorphon (az injekció beadásának módja) leírása és márkanevek

Oxymorphone injekció kezelésére használják mérsékelt vagy súlyos fájdalom, beleértve a szülési fájdalom. Azt is meg kell adni a műtét előtt, vagy egy általános érzéstelenítés (gyógyszer, hogy hozza meg aludni), és fel lehet használni a szorongás csökkentésére betegeknél légzési problémák tüdőödéma okozta szívbetegség.

Oxymorphone injekció tartozik nevezett gyógyszerek csoportjába kábító fájdalomcsillapítók (fájdalomcsillapító gyógyszerek). Úgy működik, a központi idegrendszer (CNS) enyhíti a fájdalmat.

Amikor oximorfon injekció használják hosszú ideig, akkor válhat szokásformáló, ami a mentális és fizikai függőség. Azonban az emberek, akik folyamatos fájdalmat ne hagyja, hogy a félelem a függőség, hogy őket a segítségével a kábítószer, hogy enyhíti a fájdalmat. Mentális függőség (addikció) nem valószínű, hogy fordulhat elő, ha kábítószer használnak erre a célra. Fizikai függőség is vezethet megvonási tünetet, ha a kezelést hirtelen abbahagyni. Azonban súlyos elvonási mellékhatások általában megelőzhető fokozatos csökkentésével az adagot egy ideig, mielőtt a kezelést teljesen leállt.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Megoldás