P90X: mit várhatunk ettől a dvd edzés

P90X egy sor 12 nagy intenzitású DVD-ket, hogy te során 90 napon keresztül. Ön valószínűleg látta a infomercials róla a tévében.

Majd kötelezettséget dolgoznak ki 6-7 nap hetente, 1-1,5 órát egy időben.

A DVD-k mindig mozog a gyakorlat, hogy a testmozgás, mint a köredzés. Néhány DVD összpontosítani erejét. Mások is plyometrics (robbanásveszélyes “power” mozog), kick-box, kardio, abs / mag, és a jóga. Az is szerepel a tervben fitness útmutató és táplálkozási tervet.

Az izmok lesz erősebb, akkor növelheti a szív- egészség, és akkor fészer kövér ez a terv tervezett és vezetett celeb edző Tony Horton.

Minden olyan program, ami a kemény, van esély a sérülés. Lehet, hogy túl sok neked, ha nem aktív most, vagy ha bizonyos körülmények között, ezért egyeztessen kezelőorvosával.

Ez a nagy intenzitású intervallum edzés edzés kihívások az izmok és a szív, hogy azok erősebb.

Core: Igen. Az edzések az úgynevezett “Ab Ripper X” és “Core Synergistics”, akkor számíthat a munka az alapvető.

Arms: Igen. Egy edzés megcélozza a váll és a karok. Egy másik célokat a bicepsz.

Lábak: Igen. Tervezzük hogy sok guggolás és a kitöréseket egy edzést a “lábak és vissza.”

Fenék: Igen. A “Legs & Back” edzés indítsa el a fenék.

Vissza: Igen. Néhány edzések szolgáló gyakorlatok, amelyek kifejezetten a hátad.

Rugalmasság: Igen. Majd csinál egy edzés az úgynevezett “X Stretch” rugalmasságot és segít elhárítani a sérüléseket.

Aerobic: Igen. Majd izzadjon edzéséhez úgynevezett “Cardio X” és “Plyometrics”, ami robbanásveszélyes ugrás cardio rutin.

Erő: Igen. Ez egy teljes testet program, amely számos különböző izomcsoportok építeni erőt.

Sport: Nem

Alacsony Hatás: Nem, ez nem egy kis hatású edzés.

Költség: $ 120 az alap 12-DVD programot. Mert 240 $ akkor is kap egy álla-up bar, ellenállás zenekar és 30 napra elegendő edzés utáni italokat. Fizet $ 330 az Ultimate csomagot, és a tetején, hogy kapsz 5 fejlett edzés és két darab berendezés.

Jó a kezdőknek? No. Ez az edzés kitolja az izmokat és a szívet. Érdemes lehet kipróbálni egy másik típusú edzés előtt mártva ezt a programot.

Szabadban: Nem lesz szüksége, hogy kövesse a DVD-k, így tervezem dolgoznak ki a nappaliban vagy az otthoni edzőteremben.

Otthon: Igen. Ez fitness program egy lehetőség, ha nem tartozik a tornaterem.

Szükséges felszerelés? Igen. Szükséged lesz a DVD-ket. Ha veszel egy drágább csomagot, kapsz berendezések, például egy álla-up bárral és ellenállás zenekar, hogy lehet használni a edzéseket.

P90X egy jól felépített edzésprogram, hogy könnyen alkalmazkodni a legtöbb fitness szint.

Az edzés igényes, figyelembe 60-90 perc mozgás a hét 6 napján. Lehet, hogy nem működik az Ön számára, ha van egy elfoglaltsága, vagy ha még nem volt aktív egy darabig.

Ha új vagy gyakorolni, akkor segíts magadon elkerülni a sérüléseket és betegségeket kiindulva lassú és ott hidratált közben és edzés után.

Ez jó nekem, ha egy egészségügyi állapota?

Ha keres, hogy csökkentse a koleszterin, vérnyomás, vagy a cukorbetegség kezeléséhez, P90X egy nagyszerű választás. Szerezd meg az OK orvosától először.

Közben P90X edzés, akkor nem több, mint 100 ismétlést a lábak, karok vagy hát, ami ronthatja bármilyen térd vagy a hát sérülések, akkor lehet.

Vannak eltérések, hogy lehet jó emberek ízületi gyulladás. Ha van más fizikai kihívásokat, nincs sok alternatíva a mozog.

Ha Ön terhes, akkor ezt P90X edzés mindaddig, amíg a terhesség orvos jóváhagyja. Mivel a munkamenet tarthat több mint egy óra, és növeli a test hőmérsékletét, ezért fontos, hogy igyon vizet, és ne legyen túl forró, vagy kimerült.

FORRÁS

College of Sports Medicine: “News Release: Top fitness trend: Nagy intenzitású intervallum edzés.”

Tanács gyakorlat: “Vajon P90X keltheti?”

Beachbody, LLC / P90X Extreme Home Fitness.

P90X edzés ütemtervet.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …