pacemaker pitvari fibrilláció

A pacemaker egy elemmel működő kés; körülbelül akkora, mint egy zsebóra, amely elküldi a gyenge elektromos impulzusokat “set; ütemben”, hogy a szív képes fenntartani a szabályos szívritmus.

Vannak tw; alaptípusa pacemaker.

Minden új pacemaker sebességet választ, vagy physiologi; pacemaker. Ők megérzik, ha a tevékenység növeli és válaszol b; növeli a pulzusszámot.

Rate-érzékeny pacemakerrel ar; Gyakran az ideális választás az aktív emberek. Ezek pacemakerek szorosan reprodukciós; természetes szívritmust, és képesek növelni szívritmus válaszul a Physica; tevékenység. Orvosa úgy dönthet, hogy milyen gyorsan a pacemaker kell válaszolnia, és ho; Gyorsan a pulzusszámot vissza kell térnie a nyugalmi arány.

Permanen; pacemaker műtétileg a mellkasát. Az eljárás implantátum; pacemaker tekinthető kisebb műtét. Ez általában úgy történik usin; helyi érzéstelenítés. Az eljárás körülbelül egy óra; Állandó pacemaker elemekkel működik. Az akkumulátorok általában elmúlt 5 t; 15 év előtt ki kell cserélni.

Ideiglenes pacemakerek ar; csatlakozik a szív egy huzallal át van fűzve a nyak véna, a láb vénás, o; a mellkas falán. Ideiglenes pacemaker leggyakrabban használt egy go on; időt követően szívműtét, vagy ha vár egy állandó szívritmus-b; beültetett.

A legtöbb ember az éjszakát th; kórházba, miután van egy pacemaker beültetésre. És általában megy haza másnap; De néha a műtét történik, mint a; ambuláns, ami azt jelenti, hogy nem kell t; az éjszakát a kórházban.

A legtöbb ember visszatér a norma; tevékenység után néhány héttel. Hetekig belül a hulladéklerakókba kerülő, miután a pacemaker beültetésre, ne alakuljon vagy csinál; intenzív fizikai tevékenység, amely magában foglalja a felsőtest.

Som; tevékenységek és helyzetek megszakíthatja a jeleket küldött a pacemaker t; a szív. Lehet, hogy alkalmazkodjanak néhány tevékenységét. Kövesse orvosa ‘; konkrét használati ellátást és óvintézkedéseket.

Egyszer vagy kétszer egy évben kezelőorvosát Wil; ellenőrizze a pacemaker és állítsa be, ha szükséges. 1 közötti szűrések az orvos irodájában, akkor valószínűleg küld adatokat a szív készülék orvosával. Azt fogja tenni ezt a segítségével a telefon vagy az internet.

Pacemaker kezelésére használt lassú szívverés (bradikardia), ami megtörténhet, az emberek, akik a pitvarfibrilláció. Lehet, hogy egy szívritmus-szabályozó

Egykamarás pacemakert serkentik az egyik kamra a szív, vagy egy átrium vagy, Mór; Gyakran, a kamra; Kétkamrás pacemaker; Levél az elektromos impulzusok mind a pitvar és a kamra és ütemét bot; kamrák. A kétkamrás pacemaker szinkronizálja a ritmust a pitvarok egy; kamrák egy minta, amely nagyon hasonlít a természetes szívverést.

Van pitvarfibrilláció, hogy jön és megy. És van egy gyors szívverés, ha van pitvaron; fibrilláció és a lassú szívverés, ha nem a pitvarfibrilláció. Ez az úgynevezett tachikardia Brady szindróma; Volt egy AV csomó ablatio, hogy elpusztult az AV node a szívedben; Van egy probléma a természetes pacemaker a th; szív (AV vagy SA node); Gyógyszert szed pitvarfibrilláció, hogy lelassítja a szívverést túl sok.

Szívritmus-serkentik a szív t; felgyorsítása, ha ez veri túl lassan, vagy állítsa vissza az árfolyam, amikor a szív veri; gyors. Ők is helyettesítheti a természetes pacemaker a szív (AV vagy SA node).

Számos kockázatot kapok egy pacemaker. De kockázat; változik minden személy számára. Annak az esélye, a legtöbb probléma alacsony.

Az eljárás implantátum pacemaker biztonságos, és a legtöbb ember jól utána. Látni fogja fel orvosát rendszeresen, hogy ellenőrizze a pacemaker és győződjön meg róla, hogy nincs semmilyen probléma.

Az eljárás során. Ha probléma történik az eljárás során, az orvosok valószínűleg megoldja őket azonnal.

Miután az eljárást. Problémák az eljárás után lehet kisebb, mint az enyhe fájdalom, vagy súlyos, mint egy fertőzés. De az orvos meg tudja oldani a legtöbb ilyen problémát. És a legtöbb ember nem rendelkezik a hosszú távú kérdéseket az pacemaker.

A problémák közé

Ritkán, az emberek díjat; lüktetés a nyaki, mellkasi teltségérzés, vagy szédülés, ha a pacemake; küld impulzusokat. Beszéljen orvosával arról, hogy milyen típusú mellékhatások yo; ami elvárható a pacemaker.

Ritkán, pacemaker emlékeztetett a gyártó a pacemaker. A visszahívás azt jelenti, hogy a pacemaker van egy probléma, amelyet meg kell szigorú megfigyelés vagy fix. További információ, hogy mi történik, ha egy eszköz emlékeztetett, lásd

Töltse ki a különleges bánásmódot adatlap (PDF) (Mi az a PDF dokumentum?), Hogy segítsen megérteni ezt a kezelést.

Wilkoff BL, et al. (2008). HRS / EHRA szakértő consensu; A felügyelet a kardiovaszkuláris beültethető elektronikus eszközök (CIEDS; leírása technikák, jelzések, a személyzet, a frekvencia és Ethica; megfontolások. szívritmuszavar, 5 (6): 907-925. Availabl, online: http://www.hrsonline/Practice-Guidance/Clinical-Guidelines-Documents/HRS-EHRA-Expert-Consensus-on-the-Monitoring-of-Cardiovascular-Implantable-Electronic-Devices/2008-Monitoring-of-CIEDs.

Res JCJ, et al. (2004). Pneumothorax származó kulcscsont defekt: szövődményeként állandó pacemaker beültetés ólom. Hollandia Heart Journal, 12 (3): 101-105.

Akoum NW, et al. (2008). Pacemaker terápia. EG Nabel, szerk., ACP Medicine, 1. szakasz, fickó. 7. Hamilton, ON: BC Decker.

Baddour LM, et al. (2010). Frissítse a szív- és érrendszeri beültethető elektronikus eszköz fertőzések és azok kezelése. Egy tudományos nyilatkozatot a Heart Association. Circulation, 121 (3): 458-477.

Swerdlow CD et al. (2012). Pacemakerek és beültethető kardioverter defibrillátor. Ebben RO Bonow et al., Szerk., Braunwald Heart Disease: A tankönyv a szív- és érrendszeri Medicine, 9. kiadás., Vol. 1, pp. 745-770. Philadelphia: Saunders.

Január CT, et al. (2014). 2014 AHA / ACC / HRS Útmutató az irányítása pitvarfibrilláló betegek: A jelentés a College of Cardiology / Heart Association Munkacsoport gyakorlatra vonatkozó iránymutatás és a szív ritmus Társaság. Circulation, megjelent online március 28. 2014. DOI: 10,1161 / CIR.0000000000000041. Accessed április 18., 2014.

Rakesh K. Pai, MD, FACC – Kardiológia, Electrophysiolog; John M. Miller, MD, FACC – Kardiológia, Elektrofiziológiai

Augusztus 5, 2014

A tüdő összeomolhat (légmell). Ez akkor történik, ha a levegő építi i; a tér között, a tüdő és a mellkas falán. De egy légmell lehet kezelni, és az emberek vissza is. Ez a probléma akkor fordulhat elő, körülbelül 1-5 esetből 100 eljárásokat. ; Súlyos problémák az eljárás során nagyon ritkák. Ezek a problémák közé tartozik a szívroham, stroke, illetve a szükséges sürgősségi műtét. Ezek megtörténhet 1 alkalommal ki 1000. 3

Fájdalom, vérzés, vagy véraláfutás után hamarosan az eljárást; A vérrögök a karok, melyek hatására egy csomó duzzanat; Fertőzés a láda közelében a pacemaker. A fertőzés megtörténhet mintegy 1 alkalommal ki 100. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 99-szer 100 nincs fertőzés. ; Készülék problémák szüksége van egy másik eljárás, hogy rögzítsék azokat. Ez akkor fordulhat elő, ha a pacemaker vezető szünetek vagy a vezető mozog a helyén. A vezető mozdulhat ki a hely körülbelül 1 alkalommal a 100-ból 5