pacerone

Amiodaron számos potenciálisan halálos toxikus, a legfontosabb az, amely a pulmonális toxicitás (túlérzékenységi tüdőgyulladás vagy közbeiktatott / alveoláris pneumonitis). Májkárosodás gyakori, de általában enyhe és bizonyít csak kóros májenzimek. Manifeszt májbetegség is előfordulhat azonban, és halálos kimenetelű volt néhány esetben. Az amiodaron súlyosbíthatja a ritmuszavar, például azáltal, hogy a ritmuszavar kevésbé tolerálják, vagy nehezebb visszafordítani. A betegeket a feltüntetett aritmiák hospitalizálni kell, miközben a telítő dózis meg van adva, és a válasz általában megköveteli legalább egy héten át, általában kettő vagy több.

Használja a Pacerone

Terápiás Osztály: antiaritmiás, Group III

Kémiai Osztály: Benzofur

Amiodaron csoportjába tartozik a gyógyszerek úgynevezett antiarrhythmiás szerek. Úgy működik, közvetlenül a szív szöveteinek és lassítja a idegimpulzusok szívében. Ez segít megőrizni a szív ritmusát normális.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását amiodaron a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Pacerone

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát amiodaron az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese-, máj-, vagy szívproblémák, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél az amiodaron.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek amiodaron. Lehet, hogy nem kifejezetten a Pacerone. Kérjük, olvassa el gondosan.

Akkor kapja meg az első adagot ebből a gyógyszerből egy kórházban. Orvosa meg fogja nézni közelről, miután a gyógyszer szedését, hogy biztosan nincs semmilyen súlyos mellékhatások.

Vegye amiodaron pontosan az orvos utasítása szerint annak ellenére, hogy jól érezheti magát. Ne vegyen be több gyógyszert, mint amennyit az orvos rendelt, és ne hagyjon ki egyetlen adagot. Ez eltarthat egy-két héttel a szervezet reagál a ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer jön egy gyógyszert útmutatót. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Lehet, hogy ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül, de hogy az amiodaron azonos módon minden alkalommal.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata amiodaron

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

A gyógyszer használata közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha vannak légszomj, mellkasi szorító érzés, zihálás, vagy bármilyen légzési probléma használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer is okozhat változásokat a szívritmus, mint a nevezett állapot QT-szakasz megnyúlása. Ez okozhat ájulást vagy súlyos mellékhatások néhány betegnél. Forduljon orvosához, rögtön, ha olyan tünetek a szívritmuszavarok, mint például a gyors, lüktető, vagy szabálytalan szívverés.

Máj problémák fordulhatnak elő használata közben ezt a gyógyszert. Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze meg orvosát azonnal, ha egynél több ilyen tünet: hasi fájdalom, érzékenység, agyag színű széklet, sötét vizelet, csökkent étvágy, láz, fejfájás, viszketés, étvágytalanság, hányinger és hányás, bőrkiütés, duzzanat a láb vagy az alsó lábszár, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy sárga szemek vagy a bőr.

Óvintézkedések használat közben Pacerone

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha homályos látás, olvasási nehézség, vagy bármilyen más változást látás jelentkezik kezelés alatt vagy után. Orvosa, hogy már a szemét ellenőrizni egy szemész (szemorvos).

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha vannak égő, zsibbadás, bizsergés vagy fájdalmas érzés a karok, kezek, lábak, vagy a láb. Ezek tünetei lehetnek nevezett állapot perifériás neuropátia.

Lehet, hogy készítsen egy orvosi azonosító kártyát vagy karkötőt mutatja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Kérdezze meg erről orvosát.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét) vagy sürgősségi ellátás, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy ezt a gyógyszert szedi. Lehet, hogy hagyja abba a gyógyszer néhány napig, amíg a műtétet vagy az orvosi vizsgálatok.

Az amiodaron növeli az érzékenységet a bőr a napfény, a túl sok napozás okozhat súlyos leégés. A bőr továbbra is érzékeny a napfényre több hónapig kezelés befejezését követően. Használjon fényvédő, ha a szabadban. Viseljen védőruházatot és kalapot. Kerüljük a szoláriumokat és szolárium.

Miután megtették ezt a gyógyszert hosszú ideig, ez okozhat egy kék-szürke színű, hogy megjelennek a bőrön, különösen azokon a területeken vannak téve a napnak, mint például az arc, a nyak és a karok. Ez a szín általában elhalványul kezelés után amiodaron véget ért, bár több hónapig is eltarthat. Kérdezze meg orvosát, ha ez a színváltozás.

Grépfrút és a grépfrútlé növelheti a mellékhatások is amiodaron mennyiségének növelésével ennek a gyógyszernek a szervezetben. Nem szabad enni, inni grapefruit grapefruitlé használata közben ezt a gyógyszert.

Pacerone Side Effects

Pacerone (amiodaron)

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszerek és gyógynövény (pl orbáncfű), illetve vitaminkészítmények.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Aritmia amiodaron, propranolol, verapamil, lidokain, Inderal, Tikosyn

Kamrafibrilláció amiodaron, lidokain, vazopresszin, Cordarone, Pitressin

A kamrai tachycardia atenolol, amiodaron, propranolol, lidokain, flekainid, Inderal

Supraventricularis tachycardia metoprolol, atenolol, diltiazem, amiodaron, toprol-XL, verapamil