Padma Lakshmi titkai

Bravo Emmy-díjas hit főzőverseny Top Chef indult a hatodik évad a múlt hónapban, ezúttal a ragyogó fények a Las Vegas. És még egyszer, modellből lett szakácskönyv szerzője és most televíziós csillag Padma Lakshmi co-host (együtt szakács Tom Colicchio), akik mindketten felkeltette Emmy figyelmet saját jogon 2009 jelöltjei legjobb reality TV állomás.

Mivel host jelenti ítélve – és kóstoló – több száz finom ételek korbácsolta fel a show versenyzők több mint 14 kalória dús epizódok. A sok figyelmet az élelmiszer, az hogyan régi foodie sikerül maradni, így karcsú, karcsú és egészséges? Lakshmi titkait is meglepő és inspirál.

A legnagyobb újdonság? Lakshmi nem fél a szénhidrátokat. Megeszi tészta. És kenyeret. Sőt, az egyik kedvenc Top Chef étkezés egy klasszikus spanyol tál fideos (nagyon vékony Capellini-szerű tészta) kagylóval és a sáfrány, szolgált fel 2 szezon Top Chef győztes Ilan Hall-ban. Lakshmi élvezi más kezeli, az úton, beleértve a grillezett sajtot, és igen, szalonna.

Kiderült, amit a szakértők mondanak diéta és a testmozgás kulcsszerepet játszanak súlykontroll igaz. Lakshmi működik ki sokat. “Én már az edzőterembe nyolcszor az elmúlt 10 napban,” mondja. “Inkább tölteni fél életemet az edzőteremben, és enni, amit csak akarok, mint ülni a seggem, és éhen.” Gym idő nincs lazaság-off time, a pályák, Lakshmi mondja neki edzés rutin magában emelési súly és nagy mennyiségű kardio a StairMaster, futópad, vagy elliptikus gép.

Gyönyörű Lakshmi tűnhet tökéletes, de mint a többiek, ő hordozza néhány szervezet (és a testkép) hegek. Egy autóbalesetben 14 hagyott hét hüvelykes vonalkázott sebhely mentén jobb karját, amely évek megnehezítette neki, hogy kap sárga modellezés nyáron mutatja. Amikor a legendás fotós Helmut Newton azt mondta neki, tényleg tetszett a heg, mert ez tette őt “néz ki, mint valaki egy múlt”, Lakshmi abbahagyta érzés szégyelli. “Ha valaki ilyen kaliberű a szántóföldi növények, hogy a vetőmag”, mondja, “ez egy erőteljes üzenetet.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves