pánikrohamok és pánikbetegség tünetei

Sense a közelgő végzet vagy veszélyt; félelem az ellenőrzés elvesztése vagy halál gyors, lüktető pulzus, izzadás, remegés vagy reszketés; Légszomj vagy szorító érzés a torokban, hidegrázás, hőhullámok, hányinger, hasi görcsök, mellkasi fájdalom, fejfájás ; Szédülés, szédülés vagy ájulás; zsibbadás vagy bizsergő érzés; Feeling irrealitás vagy leválás

Mikor kell orvoshoz

Pánikroham általában hirtelen kezdődik, figyelmeztetés nélkül. Ezek sztrájk bármikor – amikor vezetsz egy autót, a plázában, mélyen alszik, vagy a közepén egy üzleti találkozón. Lehet, hogy néha pánikrohamok, vagy azok gyakran előfordulnak.

Pánikrohamok sok változata létezik, de a tünetek általában csúcs perceken belül. Lehet érezni, fáradt és kimerült után pánik roham enyhül.

Pánikroham jellemzően néhány ilyen tüneteket

Az egyik legrosszabb dolog a pánikrohamok az intenzív félelem, hogy neked egy másikat. Talán attól fél, amelynek a pánikroham annyira, hogy elkerüljük azokat a helyzeteket, ahol előfordulhat.

Ha a pánikroham tünetei, forduljon orvoshoz, amilyen hamar csak lehetséges. Pánikrohamok, miközben intenzíven kényelmetlen, nem veszélyesek. De pánikrohamok nehéz kezelni a saját, és rosszabbodhat kezelés nélkül.

Mivel pánikroham tünetei is hasonlítanak más komoly egészségügyi problémák, mint például a szívroham, ezért fontos, hogy kap értékeli az egészségügyi szolgáltató, ha nem biztos benne, hogy mi okozza a tüneteket.