pantomim-250

Terápiás Osztály: Tápláló Agent

Használja a Panto-250

Farmakológiai Osztály: B-vitamin (osztály)

Nincs problémák is, amelyek miatt, hogy hiányzik a pantoténsav egyedül. Hiánya azonban az egyik B-vitamin általában együtt jár azzal, hogy nincs más, így pantoténsav gyakran szerepel a B komplex termékeket.

Azt állítja, hogy pantoténsav hatásos kezelésre idegkárosodás, légzési problémák, viszketés és egyéb bőrproblémák, és a mérgezés néhány más drogok megszabadulni vagy megelőzésére szürke haja; megelőzésére ízületi gyulladás, allergia, születési rendellenességet vagy javítására mentális képesség még nem bizonyították.

Ez a vitamin kapható recept nélkül.

A jó egészség, fontos, hogy eszik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kövesse gondosan minden diétás program egészségügyi szakember javasolhatja. A konkrét étrendi vitamin és / vagy ásványi igényeinek, kérdezze meg az egészségügyi szakember a listát a megfelelő élelmiszerek. Ha úgy gondolja, hogy nem kap elég vitamint és / vagy ásványi anyag a diéta, akkor dönthet úgy, hogy egy étrend-kiegészítő.

A pantoténsav megtalálható különböző élelmiszerek, beleértve a borsó és a bab (kivéve zöldbab), sovány hús, baromfi, hal, és a teljes kiőrlésű gabonafélék. Kis pantoténsav elvész élelmiszerek szokásos főzés.

Vitaminok önmagában nem helyettesítheti a jó étrend, és nem szükséges energiát. A szervezet is szüksége egyéb anyagok élelmiszerekben található fehérje, ásványi anyagok, szénhidrátok, és zsírok.

A diéta fontosságáról

A napi adag a pantoténsav szükséges meghatározása számos különböző módon.

Mivel hiánya pantoténsav annyira ritka, nincs RDA vagy RNI erre vitamin. A következő napi bevitel gondolják, hogy elég a legtöbb egyén

Ha szed ez táplálék-kiegészítő nélkül kapható, figyelmesen olvassa el és kövesse óvintézkedéseket a címkén. Mert ezt a kiegészítést, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Problémák gyermekekben nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Problémák az idősebb felnőttek nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja az étrend-kiegészítő egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Elérhetőség? Ismeretlen

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Étrendkiegészítők multivitamin, Halolaj, biotin, Lovaza, CoQ10, aszkorbinsav, kalcium / D-vitamin, Q10 koenzim, probiotikus Formula, omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak, cink, Caltrate 600 + D, Citracal + D, Metanx, alfa-liponsav sav, piridoxin, dextróz, Osteo Bi-Flex

Használata előtt Panto-250

Helyes használata Panto-250

Panto-250 Side Effects

pantotenát