Passzív dohányzás

A passzív dohányzás veszélyes, különösen a gyermekek számára. A legjobb módja annak, hogy megvédje szeretteit leszokni a dohányzásról. Legalábbis, győződjön meg róla, hogy van egy dohányfüstmentes otthoni és autós.

Ha a cigaretta füst (vagy roll-up, cső vagy szivar), a legtöbb a füst nem megy be a tüdőbe, akkor bemegy a levegő körülötted, ahol bárki a környéken lehet belélegezni.

A passzív dohányzás a füst, hogy kilégzéskor, valamint a “mellékáramú” füst által létrehozott megvilágított végén a cigaretta.

Amikor a barátok és a család lélegezni a passzív dohányzás – nevezzük a passzív dohányzás – ez nem csak kellemetlen számukra, károsíthatja az egészségüket is.

Hogyan véd a passzív dohányzást

Emberek, akik lélegezni a passzív dohányzást rendszeresen nagyobb a valószínűsége, hogy az azonos betegségek dohányosok, beleértve a tüdő rák és a szívbetegségek.

Terhes nők ki vannak téve a passzív dohányzás hajlamosabbak koraszülés és a baba nagyobb a kockázata a alacsony születési súllyal és gyermekágy halál.

És a gyerekek, akik élnek egy füstös házban nagyobb a kockázata a légzési problémák, asztma és allergia.

Az egyetlen holtbiztos módja, hogy megvédjük a barátok és a család a passzív dohányzás az, hogy a környezet körülöttük füstmentes.

A legjobb módja, hogy az, hogy a dohányzásról teljesen. Ha még nem áll készen, hogy kilép, tegyenek meg minden erőfeszítést, hogy tartsa a cigarettafüst távol más emberek, és soha nem füst bent vagy az autóban.

Tegyen lépéseket, hogy hagyja abba a dohányzást.

A kockázatok a passzív dohányzás

A passzív dohányzás egy halálos koktél több mint 4000 irritáló, toxinok és rákkeltő anyagokat.

A legtöbb passzív dohányzást láthatatlan és szagtalan, így nem számít, mennyire óvatos azt hiszed, hogy az emberek körülötted még lélegezni a káros mérgeket.

Nyitható ablakok és ajtók, vagy a dohányzás egy másik szoba a ház nem az emberek védelme. Füst megrekedhetne a levegőben 2-3 órán belül elkészült egy cigarettát, még egy ablak nyitva van. És akkor is, ha korlátozzák a dohányzás az egyik szobában, a füst átterjedt a többi a ház, ahol az emberek belélegzik.

Passzív dohányzás káros?

Olvashatunk abba a dohányzást kezelések.

Gyermekek és a passzív dohányzás

A passzív dohányzás különösen ártalmas a gyermekek számára, mivel azok kevésbé fejlett légutak, a tüdő és az immunrendszer.

Ez becslések szerint több mint minden ötödik gyermek az Egyesült Királyságban él olyan háztartásban, ahol legalább egy személy dohányzik, és ennek eredményeként, akkor nagyobb valószínűséggel alakul ki

A gyerekek különösen veszélyeztetettek a családi autó, ahol a passzív dohányzást is elérheti a veszélyes szintet, még az ablakok nyitva.

Ez becslések szerint a dohányzás az autókban termel koncentrációban toxinok akár 11-szer nagyobb, mint amivel megtalálni az átlagos füstös kocsmában.

A gyermekek védelmét, van egy új dohányzási tilalom autók és egyéb szállító járművek gyerekek. Október 1 ez ellen a törvény, hogy a füst magángépjárműben ha van egy fiatal 18 év alatti jelen.

Olvassa el az új törvény a dohányzás magánjárművekkel.

E-cigaretta nem termel dohányfüst tehát a kockázatokat a passzív dohányzás hagyományos cigaretta nem vonatkoznak az e-CIGS.

Mennyire biztonságos e-cig gőz?

Kutatás ezen a területen folyamatban van, de úgy tűnik, hogy az e-CIGS engedje elhanyagolható mennyiségű nikotin kerül a légkörbe, és a korlátozott rendelkezésre álló bizonyítékok arra utalnak, hogy minden kockázatot a passzív szívás vaporizátorral a járókelők képest kicsi dohány cigaretta.

Angliában a kormány nem tervezi, hogy tiltsák szívás vaporizátorral beltérben (bár egyes munkaadók már betiltották őket a munkahelyen), de egyes egészségügyi szakembereknek javasoljuk, elkerülve azokat használó körül terhes nők, csecsemők és gyermekek.

Olvassa el a biztonsági e-cigaretta.

Az orvos adhat tanácsot a dohányzásról való leszokás.

Tudja meg a dohányzás kockázatai, és olvassa el, hogyan nő feladta a fiát 26 év után, mint egy dohányos

Nyolc kulcsfontosságú életesemények, hogy van egy nagy motiváció leszokni a dohányzásról a jó

“Feladtam a dohányzást a fiam

Leszokni a dohányzásról, és akkor lesz egészségesebb, bőre jobban néz ki, és akkor már jobb a szex is

Segítség a leszokás, köztük, amit az orvos tehet, a helyi szolgáltatások és a nikotin helyettesítő terápia

Vegyük kvíz, hogy hogyan szerzi

Kulcs alkalommal leszokni a dohányzásról

10 egészségügyi előnyei a dohányzás abbahagyása

Ne cigarettázz

Szeretné megtudni, hogy egészséges vagy?