PEDIA-pop

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható, azonban orvosa speciális útmutatást ad a megfelelő használat és a dózis az Ön vagy gyermeke.

Használja a Pedia-Pop

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Ezt a gyógyszert tesztelték a gyermekek, és a hatásos dózis, úgy tűnik, hogy a biztonságos és hatásos a gyermekeknél. Ez a gyógyszer nem vizsgálták koraszülötteknél.

Ezt a gyógyszert tesztelték, és kimutatták, hogy jól tolerálják az idősek.

Szénhidrát és elektrolitok megoldások esetében nem igazolták, hogy születési rendellenességet okoz, vagy egyéb problémák emberben.

Ez a gyógyszer még nem számoltak be, hogy problémát okoz a szoptatós babák. A szoptatást folytatni, ha lehetséges, a kezelés során a szénhidrátok és elektrolitok megoldás.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata előtt Pedia-Pop

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek szénhidrát- és elektrolit pályára. Lehet, hogy nem kifejezetten a Pedia-Pop. Kérjük, olvassa el gondosan.

Azoknál a betegeknél, a kereskedelmi por formájában ez a gyógyszer

Azoknál a betegeknél, a fagyasztó pop formájában ez a gyógyszer

Azoknál a betegeknél, a por formájában a gyógyszer által forgalmazott World Health Organization (WHO)

A csecsemők és a kisgyermekek számára biztosítani kell a megoldás lassan, kis mennyiségben, egy kanállal, amilyen gyakran csak lehetséges, az első 24 órában a hasmenés.

Vegye mint irányított. Ne vegye hosszabb ideig, mint az orvos által ajánlott. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Készíts egy friss oldatot minden nap. Dobja fel nem használt oldatot a nap végén. Gondoskodjon arról, hogy eldobjuk a gyógyszer elzárva gyermekektől.

Egyél puha ételek, ha lehetséges, mint például a rizs, gabona, banán, főtt borsó vagy a bab és a burgonya, hogy lépést tartson a táplálkozás, amíg a hasmenés leáll, és a rendszeres élelmiszer és a tej lehet venni újra. Anyatejjel táplált csecsemők kell adni az anyatej a dózisok között a megoldás.

Ha a hasmenés nem javul 1 vagy 2 nap, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

Továbbá, kérdezze orvosát, ha a baba vagy gyerek, úgy tűnik, súlyos szomjúság, tésztás bőr, beesett szemek, szédülés vagy szédülés, fáradtság vagy gyengeség, ingerlékenység, nehéz vizelés, fogyás vagy görcsök (görcsrohamok). Ezek a jelek azt jelentheti, hogy a túl sok víz már elvesztette a szervezetből.

Helyes használata szénhidrát- és elektrolit kombináció

Azoknál a betegeknél (kivéve szoptatós) a por alakú ezt a gyógyszert

Szedő betegeknél az előkevert folyadék formában a gyógyszer

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Pedia-Pop

Elérhetőség OTC Over the counter

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Hasmenés loperamid, Lomotil, Imodium, Florastor, Acidophilus, atropin / difenoxilát, Lactobacillus acidophilus, neomicin, Pepto-Bismol, ópium, bizmut-szubszalicilát, Imodium A-D

Hőstressz elektrolit helyettesítő megoldások

 vagy csatlakozz az elektrolit csere megoldásokat támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Pedia-Pop Side Effects

elektrolit helyettesítő megoldások