pemirolaszt szemészeti

Terápiás Osztály: Szemészeti Agent

Használja a pemirolaszt

Farmakológiai Osztály: Mast Cell Stabilizátor

Pemirolaszt működik, hogy megakadályozza bizonyos típusú gyulladásos sejtek felszabadító irritáló anyagok okoznak allergiás tüneteket.

pemirolaszt csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert pemirolaszt, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a pemirolaszt vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

pemirolaszt tesztelték gyermekek 3 éves és idősebb, és a hatékony dózisban nem kimutatták, hogy a különböző mellékhatások, vagy probléma, mint ez a felnőtteknél.

Nincs külön információ összehasonlításával használatát pemirolaszt az idősek használatát más korcsoportokban.

Használata előtt pemirolaszt

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát pemirolaszt. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Pemirolaszt használják, hogy segítsen kezelni a viszketés, amely gyakran fordul elő allergiás kötőhártya-gyulladás.

Az adagot a pemirolaszt különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú pemirolaszt. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Használja pemirolaszt csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt.

Ha kihagyott egy adag pemirolaszt, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Meg kell kerülni a kontaktlencse viselése, ha a szeme vörös és irritált az Ön allergia.

Azoknál a betegeknél, akik továbbra is a kontaktlencse viselése, és kinek szeme nem piros, biztos, hogy várjon legalább 10 percet alkalmazása után pemirolaszt a szemét, mielőtt kicseréli a kontaktlencséket általában viselni.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Helyes használata pemirolaszt

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Kötőhártya-gyulladás, allergiás prednizolon, azelasztin szemészeti, doxilamin, kromolin szemészeti, Deltasone, Zaditor, Optivar, Unisom SleepTabs, ketotifénre szemészeti, Lastacaft, Alaway, Sterapred

Óvintézkedések használat közben pemirolaszt

Szemvörösödés / Viszketés fenilefrin szemészeti, oximetazolin szemészeti, Naphcon-A, fluor szemészeti, nafazolin szemészeti, triprolidin, OPCON-A, Visine-A, FML, Naphcon, Flarex, Alamast

pemirolaszt Side Effects

pemirolaszt szemészeti