penicillamint (orálisan) leírása és márkanevek

Penicillamin kezelésére használják az orvosi problémák, mint a Wilson-kór (túl sok réz a szervezetben) és a reumás ízületi gyulladás. Azt is, hogy használják a vesekő megelőzésére. Penicillamin is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Amellett, hogy a hasznos hatását a gyógyszer, akkor vannak mellékhatásai, amelyek nagyon súlyosak lehetnek. Mielőtt elkezdi szedni penicillamin, biztos, hogy már tárgyalt a használatát meg orvosával.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ha egy termék forgalomba hozatalra jóváhagyott egy adott felhasználásra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem tartalmazza a termék címkézése, penicillamint használják egyes betegeknél a következő feltételek

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Kapszulát Tablet

Bár nincs specifikus információ a használatát penicillamint a gyerekek, ez várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Allergia

Ezt a gyógyszert teszteltek korlátozott számú beteg 65 éves vagy idősebb. A klinikai vizsgálatokban idős ember van, nagyobb az esélye a szerzés a bőrkiütés.

Pediatric

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

geriátriai

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Terhesség

Szoptatás

gyógyszer kölcsönhatások

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

egyéb kölcsönhatások

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Egyéb egészségügyi problémák

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Adagoló

Mivel penicillamin venni különböző módon a különböző egészségügyi problémák, akkor nagyon fontos, hogy pontosan megértsük, miért ezt a gyógyszert szedi, és hogyan kell azt. Lásd az alábbi információkat speciális egészségügyi problémák. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Azoknál a betegeknél a gyógyszer szedését a vesekő megelőzésére

Azoknál a betegeknél a gyógyszer szedését a reumatoid artritisz

Azoknál a betegeknél a gyógyszer szedését Wilson-kór

Azoknál a betegeknél a gyógyszer szedését ólommérgezésre

Az összes beteg

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a gyógyszer nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét), mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy ezt a gyógyszert szedi.

kihagyott adag

Legyen óvatos, ha a rendszeres fogkefe, fogselyem, vagy fogpiszkáló. Az orvos, fogorvos, vagy a nővér ajánlhatja más módon tisztítani a fogak és az íny. Kérdezze meg orvos, mielőtt bármilyen fogászati ​​munka.

Tárolás

Ne szedje a vaskészítmények vitamin tartalmú készítmények vasat ellenőrzése nélkül az egészségügyi szolgáltató. Ha orvosa azt, hogy vaskészítmények, vagy vitamin tartalmú készítmények a vas, nem veszik őket 2 órán belül az idő ezt a gyógyszert szedi. A kezelés ideje alatt a két gyógyszer egymáshoz túl közel lehet tartani a penicillamin megfelelő működését.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha kap egy láz, torokfájás, hidegrázás, véraláfutás vagy vérzés. Ezek tünetei lehetnek súlyos vér probléma.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha légzési nehézség, zajos légzést, vagy megmagyarázhatatlan köhögés. Ezek tünetei lehetnek súlyos tüdő probléma.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.