penlac lokális

Terápiás Osztály: Gombaellenes

Használja a Penlac

Ciklopirox krém, gél, vagy krémet a bőrre kezelésére

Ciklopirox gél vagy sampont is lehet alkalmazni, hogy a fejbőr kezelésére seborrhoeás dermatitis.

Ciklopirox lokális megoldás (körömlakk) alkalmazzák a körmök kezelésére ótvar a körmök (tinea unguium).

Ciklopirox csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok A gyógyszerről volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlításával használata ciklopirox alatti gyermekeknél 10 éves kor felhasználásával más korcsoportokban.

Használata előtt Penlac

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata ciklopirox az idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek ciklopirox. Lehet, hogy nem kifejezetten a Penlac. Kérjük, olvassa el gondosan.

Azoknál a betegeknél, a krém, gél, vagy krém formájában, ezt a gyógyszert

Azoknál a betegeknél, a sampon formájában a gyógyszer

Azoknál a betegeknél a lokális megoldás formájában ez a gyógyszer

Amikor ciklopirox kezelésére használják bizonyos típusú gombás fertőzések, a bőr, okkluzív kötés (légmentes burkolat, mint például a konyhai műanyag csomagolást) nem kell alkalmazni át a gyógyszert. Ehhez irritálhatja a bőrt. Ne alkalmazza a légmentes, amely több mint ezt a gyógyszert, hacsak nem arra irányulnak, hogy erre az orvosa.

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést teljesen, akkor nagyon fontos, hogy ne használja a ciklopirox a teljes kezelés ideje alatt, még akkor is, ha a tünetek kezdenek tisztázni néhány nap után. Mivel gombafertőzés lehet nagyon lassú, hogy tisztázzuk, akkor lehet, hogy továbbra is használja ezt a gyógyszert minden nap több hétig vagy tovább. Ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar, a tünetek visszatérhetnek. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a bőr probléma nem javul belül 2-4 hét, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

Tájékoztassa orvosát, ha a terület, ahol alkalmazzák a gyógyszert jeleit mutatja fokozott irritáció (például bőrpír, viszketés, égő érzés, hólyagok, duzzanat, vagy szivárgó), mert ez lehet az allergiás reakció.

Köröm kezelt lokális megoldás formájában ez a gyógyszer is eltarthat akár 6 hónapig kezdeni javítása.

Megfelelő felhasználása ciklopirox

Annak érdekében, hogy tisztázni a fertőzést teljesen, és segíteni abban, hogy nem tér vissza, a jó egészség szokások is szükség van. Az alábbi intézkedések segít csökkenteni kopás és irritáció és abban is segít megőrizni a terület hűvös és száraz.

Ha bármilyen kérdése van a fenti intézkedéseket, kérdezze meg kezelőorvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Penlac

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Onychomycosis, köröm terbinafin, Lamisil, itrakonazol, grizeofulvin, Jublia, ciklopirox helyileg, Sporanox, Kerydin, Ciclodan, Penlac körömlakk, efinaconazole helyileg, Onmel

Onychomycosis, Köröm terbinafin, Lamisil, itrakonazol, grizeofulvin, ciklopirox helyileg, Sporanox, Ciclodan, Penlac körömlakk, Onmel, Gris-PEG, Grifulvin V. CNL8 Nail

Penlac Side Effects

Penlac (ciklopirox lokális)