pentetate kalcium trinátrium intravénás, inhalációs, orális / porlasztás

Használja a pentetate kalcium trinátrium

Terápiás Osztály: Heavy fémkelátképző

pentetate kalcium trinátrium csak orvosával receptet.

Használata előtt pentetate kalcium trinátrium

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert pentetate kalcium trinátrium, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a pentetate kalcium trinátrium vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata pentetate kalcium trinátrium gyerekeknél használható más korcsoportokban, pentetate kalcium trinátrium injekcióban adva várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata pentetate kalcium trinátrium az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Helyes használata pentetate kalcium trinátrium

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát pentetate kalcium trinátrium. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Káros anyagok halmozódhatnak fel a húgyhólyagba. Tehát, hogy növeljék a vizelet áramlását és csökkenti az időt a húgyhólyag tartalmazza ezeket a káros anyagokat, orvosa előírhatja, hogy a bőséges folyadékbevitel és vizelési gyakran kezelés alatt pentetate kalcium trinátrium segít kiküszöbölni a káros anyagokat.

Az adagot a pentetate kalcium trinátrium különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú pentetate kalcium trinátrium. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Annak megakadályozása érdekében sugárszennyezéssel más személyek vagy a környezet

Kerüljük beveszi szilárd anyagokat, amelyek felköhögött. Dobja szilárd anyagok lefolyóba vagy a WC. Flush esetén többször hozott WC vagy süllyesztett mosogató kézmosás szappannal alaposan ártalmatlanítása után.

Extra óvintézkedést kezelése vizelet, széklet, és olyan anyagok, köhögött fel a gyermekek elkerüljék a további expozíció a gondozó vagy a gyermek számára.

Ha szoptatás a baba, beszéljen orvosával, hogy mennyi ideig kell képlet csecsemőjét és miként semmisítse meg az anyatejbe tartalmazó káros anyagokat.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Óvintézkedések használat közben pentetate kalcium trinátrium

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Sugárzás Emergency kálium-jodid, SSKI, orosz kék Iosat, Pima, pentetate kalcium trinátrium

 vagy csatlakozz a pentetate kalcium trinátrium támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

pentetate kalcium trinátrium Side Effects

pentetate kalcium trinátrium