peramivir intravénás

Farmakológiai Osztály: neuraminidáz inhibitor, Influenza A és B vírus

Használja a peramivir

peramivir kell adni csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert peramivir, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a peramivir vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását peramivir injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát peramivir injekció az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha kapsz peramivir, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata előtt peramivir

Használata peramivir bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát peramivir. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad peramivir kórházban. peramivir kap egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába. A gyógyszert kell beadni, lassan, így a IV cső kell, hogy maradjon hely a 15 és 30 perc.

peramivir kell adni a lehető leghamarabb után influenzás tünetek indul, vagy után van kitéve az influenza (az első 2 nap).

Orvosa ellenőrizni fogja a haladást szorosan az Ön állapotát a peramivir. Ez annak biztosítására, hogy a fertőzés tisztázódik teljesen.

Súlyos bőrreakciók fordulhatnak elő peramivir. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha hólyagosodás, hámlás, vagy a bőr laza, vörös bőrelváltozások, súlyos akne vagy bőrkiütés, sebek vagy fekélyek a bőrön, vagy láz vagy hidegrázás használata közben peramivir.

peramivir okozhat néhány ember lehet összekeverni, vagy jelenítse meg más abnormális viselkedést. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha hallucinációk (látás, hallás, vagy érzés a dolgok, amelyek nincsenek ott), vagy szokatlan izgatottság, idegesség, nyugtalanság, miután megkapta peramivir.

Győződjön meg arról, hogy orvosa tud, ha azt tervezi, hogy az élő influenza elleni vakcina orrspray használata előtt peramivir. Meg kell nem kaphatják az oltóanyagot előtti 2 héten belül, vagy 48 óra használat után peramivir.

Ha a tünetek nem javulnak, miután átvette peramivir, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Helyes használata peramivir

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Influenza Tamiflu, amantadin oseltamivirt, Symmetrel, Percogesic, Theraflu influenza, Hideg és köhögés por, Coricidin HBP Cold & Flu, Dologesic, zanamivirt, Tylenol Cold & Flu Súlyos, acetaminofen / klórfeniramin / dextrometorfán / pszeudoefedrin, Sudafed PE Cold & Köhögés, Comtrex hideg és az influenza Maximum Strength Tablet, Vick DayQuil súlyos Cold & Flu, Relenza, Tylenol Cold, Triaminic Multi-Tünet láz, peramivir, acetaminofen / dextrometorfán / guaifenezin / fenilefrin, FLEXTRA-650

 vagy csatlakozz a peramivir támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben peramivir

peramivir Side Effects

peramivir