perflutrennel fehérje írja mikrogyöngy (intravénásan) leírása és márkanevek

Az albumin mikrogömbök ultrahanggal kezelt készítményt egy ultrahang-kontrasztanyag. Ultrahang kontrasztanyagok használják segítenek tiszta képet ultrahangos alkalmazás során. Ultrahang egy speciális fajtája a diagnosztikai eljárást. Ez nagy frekvenciájú hanghullámok létrehozására “képek” bizonyos területek a testben. A hanghullámok által termelt ultrahangos berendezés is tükröződik (lepattant) különböző testrészek, mint például a szív. Mivel a hanghullámok visszaút azokat elektronikusan alakítani a képeket a televízió képernyőjén. Ellentétben röntgen, ultrahang nem ionizáló sugárzást.

Az albumin mikro ultrahanggal kezelt készítményt tartalmaz nagyon kis gázzal töltött albumin mikrokapszulák, amelyek tükrözik a hanghullámokat és segítenek megteremteni egy jobb képet. Az albumin mikro ultrahanggal kezelt készítményt adott injekció vénába előtt ultrahang problémák diagnosztizálása a szív.

Az albumin mikro ultrahanggal kezelt készítményt kell adni csak vagy közvetlen felügyelete alatt egy orvos speciális képzés ultrahang eljárásokkal.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Felfüggesztés