permetrin lokális

Használja a permetrin

Terápiás Osztály: Pediculicide

Kémiai Osztály: piretroid

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert permetrin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a permetrin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok a permetrin volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön információ összehasonlítására használt helyi permetrin gyermekek használatára más korcsoportokban.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs külön információ összehasonlítására használt helyi permetrin idősek használatát más korcsoportokban.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Használata előtt permetrin

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák használatát érintő permetrin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a lokális permetrin. Feltétlenül közölje orvosával, ha van más egészségügyi problémák, különösen a

Tartsuk távol a permetrin a szemét. Ha véletlenül mégis a szemébe, öblítse ki alaposan vízzel.

A permetrin krém, amely kezelésére használják tetvek, jön egy tartályban, hogy tartja csak egy kezelést. Használja annyi a gyógyszert, ahogy kell, és dobja a maradék krém megfelelően.

Kezelésére a fejtetű (1% krém)

A fejtetű könnyen át egyik emberről a másikra történő közvetlen érintkezés ruházat, sapka, sál, ágynemű, törölköző, washcloths, hajkefék és fésűk, vagy a szőrszálakat fertőzött személyek. Ezért minden tagja a háztartás meg kell vizsgálni fejtetű és bánásmódban kell részesíteni, ha bebizonyosodik, hogy fertőzött. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

A kezelés a rüh (5% krém)

Az adagot a permetrin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú permetrin. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Hogy megakadályozzuk vagy a fertőzés terjedésének másoknak, egészséges szokások van szükség. Ezek közé tartoznak a következő

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata permetrin

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Rüh Elimite lindán helyileg, Eurax, Acticin, krotamiton lokális

Fejtetű ivermectin helyileg, Elimite, ecetsav helyileg, Sklice, Nix, lindán helyileg, RID

Óvintézkedések használat közben permetrin

A tetvek Elimite lindán helyileg, RID, spinozadot helyileg, tetvek kezelésére, Natroba

permetrin Side Effects

permetrin lokális