petefészek csírasejt daganatok kezelésére (pdqто): [], vízkezelési lehetőségek Színpadok

Stage I Petefészek csírasejtes daganatok

Bár a petefészekrák ritkán tüneteket produkál a legkorábbi szakaszában, az esetleges figyelmeztető jelek lehetnek az árban; Homályos emésztési zavarok, mint például enyhe emésztési zavarok, puffadás, teltségérzet, vagy étvágytalanság, ga; Hasmenés, székrekedés, vagy a gyakori szükségessége urinat; Fájdalom vagy duzzanat a has, vagy fájdalom a hát alsó részén vagy kismedencei pressur; Hüvelyi vérzés menstruációs periódusok közötti vagy után menopaus; Kapcsolódó tünetek előrehaladott petefészekrák közé …

Kezelése dysgerminoma lehetnek a következő

Kezelése más petefészek csírasejtes daganatok lehetnek

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadó stádiumú I petefészek csírasejt daganatok. További konkrét eredményeket, finomítják a keresési segítségével más keresési funkciók, mint például a helyét a tárgyalás, a kezelés típusától, illetve a neve a gyógyszer. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Stage II Petefészek csírasejtes daganatok

A kezelés attól függ, hogy a tumor egy dysgerminoma vagy más típusú petefészek csírasejtes daganat.

Kezelése dysgerminoma lehetnek

A kezelés egyéb petefészek csírasejt daganatok lehetnek a következő

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadó stádiumú II petefészek csírasejt daganatok. További konkrét eredményeket, finomítják a keresési segítségével más keresési funkciók, mint például a helyét a tárgyalás, a kezelés típusától, illetve a neve a gyógyszer. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Stage III Petefészek csírasejtes daganatok

A kezelés attól függ, hogy a tumor egy dysgerminoma vagy más típusú petefészek csírasejtes daganat.