Phenergan végbél

Promethazine hidroklorid nem alkalmazható gyermekkorú betegek kevesebb, mint 2 év, mert a potenciális halálos légzési depresszió. Fokozott elővigyázatossággal adhatják a gyermekkorú páciensek 2 éves vagy annál idősebb, és használja a legkisebb hatásos adagot. Kerüljük egyidejű alkalmazása más gyógyszerekkel légzőszervi depresszív hatást.

Használja a Phenergan

Terápiás osztály: emésztőrendszeri Agent

Farmakológiai Osztály: antihisztamin

Kémiai Osztály: alifás

Promethazine is használják megelőzésére és ellenőrzésére tengeri betegség, hányinger, hányás és szédülés. Ezen kívül azt is lehet használni, hogy segítsen az embereknek elaludni és ellenőrizni tudják a fájdalom vagy szorongás műtét előtt vagy után, vagy más eljárásokat.

Promethazine is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Ez a gyógyszer csak akkor állnak rendelkezésre, az orvos receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt Phenergan

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását prometazin a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták alatti gyermekek 2 éves korig. Óvatosan kell eljárni, ha ezt a gyógyszert gyermekeknek adják 2 éves és idősebb.

Rendelkezésre álló információ elégtelen a kapcsolat az életkor hatását prometazin geriátriai betegekben. Az idős betegek azonban érzékenyebbek lehetnek a (például a zavartság és a súlyos álmosság), mint a felnőtteknél, és nagyobb valószínűséggel van korfüggő szív- vagy érrendszeri betegség, a máj problémák, és a vesebetegség, ami szükségeltetheti adagolás kapó betegeknél prometazin.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek promethazin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Phenergan. Kérjük, olvassa el gondosan.

Soha ne vegye végbélkúp szájjal.

Mosson kezet szappannal és vízzel használata előtt és után ezt a gyógyszert.

Hogy helyezze kúp: Először távolítsa el a fóliában és nedvesítsük meg a kúp hideg vízzel. Feküdjön az oldalára és az ujjával nyomja meg a kúp jól fel a végbélbe. Ha a kúp túl puha, hogy helyezze, hideg a kúp a hűtőbe 30 percre hideg vizet rajta, mielőtt eltávolítja a fóliában.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata promethazin

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Gyerekektől távol tartandó.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer befolyásolhatja a vércukorszintet. Ha azt veszi észre változást az eredményeket a vér vagy vizelet cukor vizsgálatokat, vagy ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést, szédülés, álmosság, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Még ha lefekvéskor, előfordulhat, hogy bizonyos embereket, hogy Álmos vagy csökkenti az éberséget a felmerülő. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, antidepresszánsok, vagy alszik gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, gyógyszer rohamok izomlazítók, vagy érzéstelenítők, beleértve néhány fogászati érzéstelenítők. Kérdezze meg orvoshoz vagy fogorvoshoz, mielőtt bármilyen a fenti amíg ezt a gyógyszert szedi.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha tünetei halvány vagy kék ajkak, körmök, vagy bőr, nehéz vagy zavaros légzés; rendszertelen, gyors, lassú vagy felületes légzés vagy légszomj. Ezek lehetnek jelei nevezett állapot légzésdepresszió.

Óvintézkedések használat közben Phenergan

Kérdezze meg orvosát, és rögtön abba a gyógyszer szedését (ha az orvos utasítása szerint), ha az izommerevség, láz, nehéz vagy gyors légzés, görcsök, szapora szívverés, fokozott verejtékezés, húgyhólyag feletti kontroll elvesztése, szokatlanul sápadt bőr, vagy fáradtság vagy gyengeség. Ezek tünetei lehetnek egy súlyos állapot, amelyet neuroleptikus malignus szindróma (NMS).

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat a szájszárazság. Mert átmeneti mentességet, használjon cukormentes édességet vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Ez a gyógyszer is a bőr sokkal érzékenyebb a napfényre. Használjon fényvédő, ha a szabadban. Kerüljük a szoláriumokat és szolárium.

Ez a gyógyszer irányítja émelygés és hányás. Emiatt előfordulhat, hogy fedezze fel néhány, a túladagolás tüneteit más gyógyszerek által okozott vagy a tünetek encephalopathia vagy Reye-szindróma. Ez megnehezíti az orvos diagnosztizálni ezeket a feltételeket. Győződjön meg róla, hogy orvos tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Phenergan Side Effects

Phenergan (prometazin)

Abba a gyógyszer szedését, és kap sürgős segítséget azonnal, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Opiát adjunktus prometazin, Phenadoz, Promethegan

A szedáció trazodon, prometazin, lorazepámmal hidroxizin, Ativan, fentanil

Fény szedáció prometazin, diazepam, Valium, Demeroi, klórpromazin, midazolam

Hányinger / hányás promethazin, lorazepámmal hidroxizin, Ativan, ondanszetron, Zofran