phentermine

Terápiás Osztály: étvágycsökkentő, centrálisan ható

Használja a phentermine

Kémiai Osztály: Amfetamin Kapcsolódó

phentermine csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert phentermine, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a phentermine vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata phentermine nem javasolt gyermekek 16 éves és fiatalabb. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát phentermine az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek megkövetelik óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél phentermine.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt phentermine

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed phentermine, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata phentermine bármelyik következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata phentermine bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák használatát érintő fentermin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegye phentermine kizárólag az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ha túl sok a phentermine, akkor válhat szokásformáló (ami szellemi vagy fizikai függőség).

fentermin négyféle formája van: a kapszulák, széteső tabletták, nyújtott hatóanyag-leadású kapszulák, és a tabletta. Gondosan kövesse az adagolási utasításokat formájában használ.

Nyelje le a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszula egész. Ne törje össze, törje vagy rágja meg.

Vegyük a széteső tabletta étellel vagy anélkül. Győződjön meg róla, hogy a kezei szárazak, mielőtt megérinti a tablettát. Helyezze a tablettát a tetején a nyelv után kivette a palackot. Meg kell olvad gyorsan. Miután a tabletta nem olvad, nyelni, vagy egy korty vizet.

Gondosan kövesse orvosa utasításait csökkentett kalóriatartalmú étrend és a rendszeres testmozgás. Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdené a gyakorlati programot.

Annak elkerülése érdekében, alvászavar, hogy az utolsó adag a napi körülbelül 4-6 órával lefekvés előtt, kivéve, ha orvosa másképp nem rendeli.

Az adagot a fentermin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú phentermine. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag phentermine, pótolja, amilyen hamar csak lehet. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Helyes használata phentermine

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a phentermine megfelelően működik, és nem okoz semmilyen nemkívánatos hatásokat.

Ne használja phentermine ha Ön is használ hasonló gyógyszerek, mint például benzfetamin, dietil-, mazindol phendimetrazine, Bontril® vagy Didrex®. Ne használja phentermine ha szedi a MAO-gátló (MAOI), mint isocarboxazid (Marplan®), fenelzin (Nardil®,), szelegilin (Eldepryl®), vagy tranilcipromin (Parnate®), vagy ha a használt MAOI belül az elmúlt 14 napban. Ezen gyógyszerek együttes alkalmazása súlyos nemkívánatos hatásokat.

Segítségével phentermine közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a phentermine, értesítse orvosát.

phentermine lehet szokásformáló. Ha úgy gondolja, phentermine nem működik megfelelően, miután vette egy pár hétig, nem növeli az adagot. Ehelyett, kérdezze meg kezelőorvosát.

Hagyja abba a phentermine és kérdezze meg orvosát azonnal, ha csökkenést észlel a képessége, hogy gyakorolja, vagy ha ájulás, mellkasi fájdalom, duzzanat a láb vagy a lábszár, vagy légzési nehézség. Ezek tünetei lehetnek nagyon súlyos szív- vagy tüdőbetegségben probléma.

phentermine okozhat néhány ember, szédülést, feledékenység, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan reagál a phentermine, mielőtt a volánhoz, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül vagy tűzött.

phentermine befolyásolhatja a vércukorszintet. Cukorbetegek változást észlelhet a vér vagy vizelet cukor vizsgálatokat. Kérdezze meg orvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Beleértve a vény nélkül kapható (over-the-counter) gyógyszerek, étrend-kiegészítők, gyógynövények, vagy gyógyszerek étvágy ellenőrzésére, asztma, megfázás, köhögés, szénanátha, és arcüreg problémák. Ne fogyasszon alkoholt használ phentermine.

Óvintézkedések használat közben phentermine

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

phentermine Side Effects

phentermine

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA 4. melléklet Néhány potenciális visszaélési

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Fogyás Victoza Contrave, Megace megesztrol, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutid, oxandrolon, fastin

Elhízás Alli, amfetamin, Contrave, metamfetamin, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutid, orlistat, Desoxyn, Xenical