pirbuterol (belégzéssel történő) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban lévő, vagy a gyermek fejlődését rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és hogy ellenőrizze az esetleges nemkívánatos hatások okozta gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat paradox bronchospasmus, ami életveszélyes lehet. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha vannak a köhögés, légzési nehézség, légszomj, zihálás vagy.

Kérdezze meg kezelőorvosát, ha a légzési nehézségek után folytatódik egy adagot ebből a gyógyszerből, vagy ha az Ön állapota rosszabbodik.

Ön is eltart egy gyulladáscsökkentő gyógyszer (például kortikoszteroidok) az asztma együtt ezt a gyógyszert. Ne hagyja abba a gyulladáscsökkentő gyógyszer akkor is, ha az asztmája tűnik, jobb, ha nem kell eldöntenie, hogy az orvos által.

Hipokalémia előfordulhat használata közben ezt a gyógyszert. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha egynél több, a következő tünetek: görcsök, csökkent vizelet, szájszárazság, fokozott szomjúság, szabálytalan szívverés; étvágytalanság, hangulati változások, izomfájdalom vagy görcsök, hányinger vagy hányás, zsibbadás vagy bizsergő a kezek, lábak, vagy az ajkak, légszomj, vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség.

Ne módosítsa az adagot vagy hagyja abba a gyógyszer szedését anélkül, kérve, hogy először orvosával.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek étvágy ellenőrzésére, asztma, megfázás, köhögés, szénanátha, vagy arcüreg problémák, valamint a növényi vagy vitaminkészítmények.