pitocin

Az oxitocin nem javallott elektív szülés mivel a rendelkezésre álló adatok nem elegendőek az említett értékelni az előnyeit-to-kockázatok megfontolások.

Az oxitocin nem javallott elektív szülés mivel a rendelkezésre álló adatok nem elegendőek az említett értékelni az előnyeit-to-kockázatok megfontolások.

Használja a Pitocin

Terápiás Osztály: Méh Stimulant

Farmakológiai Osztály: hypophysishormon, oldalsó

Az oxitocin is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Általánosságban, oxitocin nem kell felhasználni, hogy a munkaerő hacsak nincsenek konkrét orvosi okok miatt. Győződjön meg róla, hogy megbeszélte volna orvosával, mielőtt ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Novartis Pharmaceuticals eltávolítjuk Syntocinon® orrspray a piacról március 1995.

Használata előtt Pitocin

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, oxitocin használják bizonyos betegeknél a következő

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását oxitocin a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását oxitocin geriátriai betegekben.

Tanulmányok azt mutatják, hogy ez a gyógyszer megváltoztathatja a tejtermelés és az összetétele. Ha alternatívájaként ezt a gyógyszert nincs előírva, akkor ellenőriznie kell a csecsemőt a mellékhatások és a megfelelő tejfogyasztás.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába, vagy egy lövés az egyik az izmokat.

Az oxitocin lehet nagyon hasznos, hogy a munkaerő. Vannak azonban bizonyos kockázatokat használja. Az oxitocin hatására a méh összehúzódások. Azoknál a nőknél, akik szokatlanul érzékenyek annak hatásait, ezeket az összehúzódásokat válhat túl erős. Ritka esetekben ez vezethet könnyezés a méh. Továbbá, ha az összehúzódások túl erős, a kínálat a vér és az oxigén a magzat csökkent lehet.

Az oxitocin okozhat sárgaságot és szemproblémák, mint a retina vérzés néhány újszülött csecsemők. Ha aggályai, kérdezze meg orvosát.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos állapot, az ún víz mérgezés. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha elkezd birtoklás van zavartság, álmosság, fejfájás, illetve görcsrohamok közben ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata Pitocin

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Szülésindítás mizoprosztollal oxitocin, Cytotec, Cervidil, Syntocinon, Prostin E2, Prepidil, dinoproston lokális

Abortusz mizoprosztollal oxitocin, Cytotec mifepriszton, Cervidil, Hemabate, carboprost, Syntocinon

Óvintézkedések használat közben Pitocin

A szülés utáni vérzést mizoprosztollal oxitocin, Cytotec, Methergine, Hemabate, carboprost, Syntocinon, metilergonovin

Pitocin Side Effects

Pitocin (oxitocin)