polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav

MoviPrep® egy hashajtó. Úgy működik, hogy okoz, hogy hasmenése van, hogy tisztítsa meg a vastagbél. Takarítás a kettőspont segítik kezelőorvosát a belsejében a vastagbél világosabban során kolonoszkópia.

Használja a polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav

polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav csak a saját orvos előírása szerint.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását MoviPrep® a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát MoviPrep® az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata előtt polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav

Polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav bármely, a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav bármely, a következő gyógyszerek általában nem ajánlott, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav bármely, a következő gyógyszerek okozhatnak megnövekedett kockázatával bizonyos mellékhatások, de kiindulási anyagként mindkét gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, és az aszkorbinsav. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Orvosa különleges utasításokat az Ön számára, attól függően, hogy a menetrend a kolonoszkópia fogsz van. Ha nem kapott ilyen utasítást, vagy ha nem érti őket, kérdezze meg orvosát előre.

Vegyük polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav, pontosan irányított. Ellenkező esetben a teszt akkor lesz, hogy nem működik, és lehet, hogy megismétlődik.

polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav jön egy gyógyszert útmutatót. Meg kell olvasni, megérteni, és kövesse az alábbi utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

A legjobb, ha nem eszik olyan szilárd élelmiszer, mielőtt a polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav, és addig, amíg a kolonoszkópia.

Lehet inni tiszta folyadékot (pl, víz, tiszta gyümölcslevek (nem cellulóz), feszült limeade vagy limonádé, kávé vagy tea, húsleves, szóda, zselatin, popsicles) előtt, alatt, és egészen addig előtt 2 órával az idejét kolonoszkópia . Ne igyon semmit színű piros vagy lila. Azonban először ellenőrizze orvosával.

Lehet, hogy húsleves vagy sima joghurt vacsorára este, hogy elkezdi az MoviPrep®. Vacsora legyen legalább 1 órával étkezés előtt vegye MoviPrep®.

Hogy előkészítse a gyógyszert

Meg kell fogyasztani 2 liter (körülbelül 64 uncia) belsőleges oldat és egy további liter (körülbelül 32 uncia) tiszta folyadék a vizsgálat előtt. Ezt úgy teheti meg az alábbi módokon

Az adagot a polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos dózisú polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, és az aszkorbinsav. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Megfelelő a polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav

Tárolja a dobozon tartalmazó tasakos por és a folyadék keverésére a por szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, vagy könnyű. Ha a por keveredett a folyékony, a hűtőszekrényben a vegyes megoldást találjon és 24 órán belül.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze, hogy szorosan minden problémát, amely által okozott polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, és az aszkorbinsav. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Forduljon orvosához, rögtön, ha csökkent vizeletürítés, szédülés, fejfájás, vagy hányás. Ezek tünetei lehetnek a veszteség túl sok testnedv (dehidráció).

Ne vegyen bármilyen gyógyszert szájon 1 órán belül, mielőtt a polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, és az aszkorbinsav.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Óvintézkedések Míg használata polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Béieiőkészités eritromicin, Senna, biszakodil, Dulcolax, Senokot, neomicin, Fleet beöntés, MoviPrep

polietilén-glikol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-aszkorbát, aszkorbinsav Side Effects

polietilén-glikol 3350 elektrolitokkal

Székrekedés, idült laktulóz Linzess, Amitiza, Movantik, Relistor, MoviPrep, GoLYTELY, Generlac

Emésztőrendszeri Dekontamináló MoviPrep, GoLYTELY, aktív szén, GaviLyte-G, NuLYTELY, szén, GaviLyte-N, Colyte