polypill: vajon szívbetegség kezelésére?

A “polypill” írja le egy pirulát, amely tartalmazza a kombináció több gyógyszer kezelésére általánosan alkalmazott, a szívbetegségek és a magas vérnyomás. Az orvosok nem biztos hogy pontosan kombinációs gyógyszereket be kell vonni a polypill. Úgy tartják, hogy az alacsony dózisú minden egyes ilyen gyógyszerek hatásos lehet

A polypill jelenleg nem megvásárolható az Egyesült Államokban. A gyógyszer valószínűleg használható a kezelési lehetőség azok számára, akik már volt szívinfarktusa vagy stroke. A polypill valószínűleg nem fogja használni, mint a megelőző intézkedés az emberek, akik nem voltak a szívroham vagy a stroke, mert a kockázatok néhány a gyógyszerek közül a polypill, mint az aszpirin, esetleg meghaladják az esetleges előnyöket az ilyen egy kezelést.

Tanulmányok végzett a polypill arra utalnak, hogy a kombinált gyógyszeres kezelés segít az embereknek jobban betartják a kezelés, valószínűleg azért, mert könnyebb megjegyezni, hogy az egyik gyógyszer, mint több is. És, a kutatás kimutatta, hogy a polypill hatékonyan segíti a vérnyomást és a koleszterin szintet.

De a polypill okozhat több a mellékhatása, mint a gyógyszerek tenni, ha azok külön-külön. Az egyik hátránya, hogy a polypill hogy gyógyszeradagok nem lehet beállítani olyan könnyen, mint azok lehetnek az egyes gyógyszereket. Néhány gyakori mellékhatások a polypill köhögés, izomfájdalom, és gyomor irritációt.

Val vel

keresse fel orvosát