potaba

Terápiás Osztály: A csont-izomrendszer Agent

Használja a Potaba

Amino-benzoát kálium kezelésére is használják egy bizonyos típusú gyulladások (nonsupparativ gyulladás) fordul elő, hogy ilyen betegségek, mint dermatomyositis, pemphigus, és Peyronie-betegség.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata benzoát kálium gyermekekben használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Idős emberek érzékenyebbek lehetnek bizonyos tünetek az alacsony vércukorszint mellékhatás. Ezek a tünetek a zavartság, koncentrálási nehézség, és a fejfájás. Ráadásul ezek a tünetek lehetnek nehezebben észlelhetők az időseknél, mint a felnőtteknél. Ez növeli az esélyét a probléma kezelés ideje alatt ezt a gyógyszert.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt Potaba

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely benzoát kálium. Lehet, hogy nem kifejezetten a Potaba. Kérjük, olvassa el gondosan.

Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha bármilyen speciális diéta, mint például az alacsony nátriumtartalmú vagy alacsony cukortartalmú étrend.

Vedd ezt a gyógyszert étkezés közben, vagy snack, hogy csökkentse annak lehetőségét, gyomorpanaszok. Ha gyomorpanaszok folytatódik, kérdezze meg orvosát.

Azoknál a betegeknél, figyelembe véve a kapszula vagy tabletta formájában, amino-benzoát kálium

Azoknál a betegeknél, a por alakú ezt a gyógyszert

Mert ezt a gyógyszert, hogy hatékony legyen, meg kell venni, minden nap elrendelt orvosához. Lehet, hogy 3 vagy több hónapig, mielőtt elkezdi látni javulást az állapotában.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

A tartályt zárva, amikor nem használja azt. Tartsd a hűtőszekrényben. Nem fagyasztható.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Tárolja a folyadék formájában a gyógyszert egy tartály, amely ellenáll a fény, mint a borostyánszínű üveg tartály, fém tartály, vagy egy műanyag tartályba, hogy nem lehet átlátni. Dobja fel nem használt részét a folyadék formájában ezt a gyógyszert.

Amíg ezt a gyógyszert szedi, fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha nem tud enni rendesen a gyógyszer szedése miatt hányinger, étvágytalanság, vagy bármely más ok miatt. A gyógyszer szedése, ha nem eszik rendesen napokig okozhat az alacsony vércukorszint (hipoglikémia).

Helyes használata benzoát kálium

Ha a tünetek az alacsony vércukorszint (hipoglikémia) jelennek meg, hagyja abba a gyógyszer szedését, enni vagy inni valamit, ami cukrot tartalmaz, és kérdezze meg orvosát azonnal. Jó forrásai a cukor táblázat cukorral kevert vízben, kockacukrot, narancslé, kukoricaszirup, vagy méz. Az egyik népszerű forrása a cukor egy pohárnyi narancslé, amely 2 vagy 3 teáskanálnyi asztali cukor.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Óvintézkedések használat közben Potaba

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Étrendkiegészítők multivitamin, Halolaj, biotin, Lovaza, CoQ10, aszkorbinsav, kalcium / D-vitamin, Q10 koenzim, probiotikus Formula, omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak, cink, Caltrate 600 + D, Citracal + D, Metanx, alfa-liponsav sav, piridoxin, dextróz, Osteo Bi-Flex

Potaba Side Effects

Potaba (kálium benzoát)