premphase

A petefészkek kezdenek kevesebb ösztrogén a menopauza után (a változás az élet). Ezt a gyógyszert írják fel, hogy ki a kisebb mennyiségű ösztrogén. Az ösztrogének segíthet enyhíteni menopauza tüneteit, mint például a hőhullámok és szokatlan verejtékezés, hidegrázás, gyengeség, szédülés vagy. A progesztinek segítenek szabályozni a hatásait ösztrogének.

Az ösztrogének előírt több okból

Használja a Premphase

Az ösztrogének is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Nincs orvosi bizonyíték, amely alátámasztaná a meggyőződés, hogy az ösztrogének fogja a beteg érzés fiatal, megőrizni a bőr puha, vagy késlelteti a ráncok megjelenését. Azt sem bizonyította, hogy az ösztrogének menopauza idején enyhíti az érzelmi és idegrendszeri tüneteket, kivéve, ha ezek a tünetek által okozott egyéb klimaxos tünetek, mint például a hőhullámok vagy hőhullámok.

Az ösztrogének és progesztinek csak orvosával receptet.

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információkat összehasonlítjuk az ösztrogének és progesztogének idősek használatát más korcsoportokban.

Ösztrogének és progesztinek nem ajánlott terhesség alatt, vagy jobb a szülést követően. Teherbeesés vagy fenntartása a terhesség nem valószínű körüli időben a menopauza.

Ösztrogének és progesztinek átjut az anyatejbe, és megváltoztathatja a tartalmat vagy mennyiségének csökkentésére anyatejbe. Használja ezt a gyógyszer nem javasolt szoptató anyáknak.

Használata előtt Premphase

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos termékeket, amelyek az ösztrogén és a progeszteron kombináció (petefészek hormon terápia). Lehet, hogy nem kifejezetten a Premphase. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ösztrogének és progesztinek általában jön páciens információt vagy utasítást. Előtt figyelmesen olvassa el a gyógyszer szedését.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, és nem veszik, vagy használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Próbálja meg, hogy a gyógyszer ugyanabban az időben minden nap, hogy csökkentsék a mellékhatások lehetősége, és hogy azt a munkát, annál jobb.

Szedő betegek ösztrogének és progesztinek szájon

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer nem okoz nemkívánatos hatásokat. Ezek a látogatások általában minden évben, de néhány orvos kötelezi őket gyakrabban.

Egyelőre nem ismert, hogy az ösztrogének növelik a mellrák kockázatát nőkben. Ezért nagyon fontos, hogy a mell rendszeres vizsgálata bármilyen szokatlan csomók vagy mentesítést. Az esetleges problémákat orvosával. Akkor is a mammográfia (röntgen képeket, a mellek) történik meg, ha az orvos ezt javasolja. Mivel az emlőrák előfordult szedő férfiaknál ösztrogének, a rendszeres emlő önálló vizsga és vizsgák orvosa minden szokatlan csomók vagy mentesítést kell végezni.

Mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert szedi, mielőtt bármilyen laboratóriumi teszt, mert néhány eredményét befolyásolhatják.

Helyes használata ösztrogén és progeszteron kombináció (petefészek hormon terápia)

A nők ritkán súlyos mellékhatásokat a ösztrogének helyére ösztrogén. Megvitatni ezeket lehetséges hatásait orvosával

A hosszan tartó használata ösztrogének leírták, hogy növeli a méhnyálkahártya rák (a rák a bélés a méh) nőknél a menopauza után. Ez a kockázat növekedni látszik, mint a dózis és a hossza a felhasználás növekedése. Amikor ösztrogének használják alacsony dózisokban kevesebb mint 1 év, kisebb a veszélye. A kockázat is csökken, ha a progeszteron (egy másik női nemi hormon) adunk, vagy egy részét helyettesíti, az ösztrogén adagot. Ha a méh már eltávolítottuk sebészet (teljes méheltávolítás), nincs veszélye endometriális rák, és nem kell, hogy egy ösztrogént és progesztint kombinációban.

Egyelőre nem ismert, hogy az ösztrogének növelik a mellrák kockázatát nőkben. Bár néhány nagy vizsgálatokban megnövekedett kockázatát mutatja, a legtöbb tanulmány és összegyűjtött információk időpont nem támogatja ezt az elképzelést.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Premphase

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Posztmenopauzális tünetek ösztradiol, Premarin Estrace, Prempro®, Microgestin Fe 20/01, Climara

Atrófiás Vaginitis ösztradiol helyileg, Premarin Estrace, Vagifem, Prempro®

Csontritkulás hidroklorotiazid, alendronát, Fosamax, ösztradiol, kalcium-karbonát, a Prolia

Premphase Side Effects

Premphase (konjugált ösztrogének / medroxiprogeszteron)

Atrófiás Húgycsőgyulladás ösztradiol helyileg, Premarin Estrace, Vagifem, Prempro®