procentra

Az amfetaminok magas a visszaélés lehetőségét, és adminisztrálását túl hosszú ideig vezethet a kábítószer-függőség, és el kell kerülni. Visszaélés amfetamin okozhat hirtelen halált és súlyos kardiovaszkuláris mellékhatásokat.

Használja a ProCentra

Terápiás Osztály: központi idegrendszeri stimuláns

Kémiai Osztály: Amfetamin (osztály)

Dextroamfetamin működik kezelésében ADHD egyre nagyobb figyelmet és csökkenő nyugtalanság a gyermekek és felnőttek, akik hiperaktív, nem tud koncentrálni a nagyon hosszú, vagy könnyen zavart és impulzív. Ez a gyógyszer a részeként teljes kezelési program, amely magában foglalja a társadalmi, oktatási és pszichológiai kezelést.

Ez a gyógyszer csak az orvos előírása szerint. Előírások nem lehet újratölteni. Egy új recept kell beszerezni orvosától minden alkalommal az Ön vagy gyermeke van szüksége ezt a gyógyszert.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását dextroamfetamin kezelésére szolgáló tablettát figyelemhiányos hiperaktivitás évesnél fiatalabb gyermekek 3 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt ProCentra

Dextroamfetamin nyújtott hatóanyagleadású kapszula nem ajánlott kezelésére figyelemhiányos hiperaktivitás zavar alatti gyermekek 6 éves korig.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását dextroamfetamin geriátriai betegek ..

Tanulmányok a nők szoptatás bizonyították káros csecsemő hatásokat. Egy másik, hogy ezt a gyógyszert kell felírni, vagy abba kell hagynia a szoptatást használata közben ezt a gyógyszert.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek dextroamfetamin. Lehet, hogy nem kifejezetten a ProCentra. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több vagy kevesebb, ne vegye be gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ha túl sok vesszük, akkor válhat szokásformáló. Ha Ön vagy a gyermek úgy érzi, hogy a gyógyszer nem működik megfelelően, miután vette hetekig, kérdezze meg kezelőorvosát első, és nem növelik az adagot.

Ez a gyógyszer jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy a gyógyszeres kezelés útmutató, ha nem rendelkezik ilyennel.

Ha Ön vagy gyermeke használja a tabletta formájában ebből a gyógyszerből, és akkor vegye be kétszer vagy háromszor egy nap. Vegyük az első adagot reggel. A másik adagban lehet venni a nap folyamán 4-6 óra közötti dózisban.

Ez a legjobb, hogy a nyújtott hatóanyag-leadású kapszula reggel. A gyógyszer szedése délután vagy este is megnehezíti, hogy elalszik.

Nyelje le a nyújtott hatóanyag-leadású kapszula egész. Ne törje össze, törje vagy rágja meg.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata dextroamfetamin

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizni Ön vagy gyermeke fejlődése rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a dózis helyes, és hogy a gyógyszer segít. Orvosa fogja ellenőrizni kell az Ön vagy gyermeke vérében, a szív és a vérnyomás bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatások okozhatják ezt a gyógyszert.

Akkor ne használja ezt a gyógyszert, ha Ön vagy gyermeke használt MAO-gátló (MAOI), mint Eldepryl®, Marplan®, Nardil® vagy Parnate® az elmúlt 14 napban.

Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszerről, Ön vagy gyermeke az, vagy szedni, beleértve a vényköteles és recept nélkül kapható (over-the-counter) gyógyszerek, étrend-kiegészítők, gyógynövények, vagy gyógyszerek étvágy ellenőrzésére, asztma, megfázás, köhögés, szénanátha és arcüreg problémák.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos szív- vagy érrendszeri problémák. Ez nagyobb valószínűséggel lehetnek olyan betegeknél, akiknek a családjában előfordult szívbetegség. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke mellkasi fájdalom, légszomj, ájulás vagy a gyógyszer szedése alatt.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember úgy érzi, hogy hamis jólét vagy szédülést, feledékenység, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, amíg nem tudja, hogyan hat Önre a gyógyszer.

Óvintézkedések használat közben ProCentra

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha homályos látás, olvasási nehézség, vagy bármilyen más változást látás jelentkezik kezelés alatt vagy után. Orvosa az Ön vagy gyermeke, hogy a szemét ellenőrizni egy szemész (szemorvos).

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha Ön vagy családja észreveszi szokatlan magatartásbeli változások, mint például a növekedést agresszió, ellenséges, izgatottság, ingerlékenység, vagy öngyilkossági gondolatok, vagy viselkedés. Szintén tájékoztassa orvosát, ha Ön vagy gyermeke hallucinációk vagy szokatlan gondolatok, különösen, ha azok az új vagy rosszabbodik gyorsan.

Ha Ön vagy gyermeke már használják ezt a gyógyszert hosszú ideig, és úgy gondolja, lehet, hogy lesz szellemileg vagy testileg függ tőle, kérdezze meg orvosát. Egyes jelek, hogy lehet, függ dextroamfetamin vannak

Ez a gyógyszer okozhat lassú növekedés gyermekeknél. Ha a gyermek ezt a gyógyszert, az orvos meg kell nyomon követni a gyermek magassága és súlya, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyermek megfelelően növekszik.

Ez a gyógyszer okozhat nevezett állapot Raynaud jelenség. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha bizsergés vagy fájdalom a kéz- vagy lábujjak, amikor hidegben, sápadtság vagy hideg érzés a keze ügyében és lábujjak, vagy a bőrszín megváltozása az ujjait.

Ha Ön vagy gyermeke lesz a gyógyszer szedése nagy dózisban hosszú ideig, ne hagyja abba a szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Orvosa az Ön vagy gyermeke, hogy fokozatosan csökkentsék az összeget szed leállítása előtt teljesen.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert szedi. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

ProCentra Side Effects

ProCentra (szukralfát)

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA 2. melléklet Magas abúzus potenciál

ADHD Adderall, Vyvanse, metilfenidát Ritalin, Strattera Concerta, Adderall XR, Focalin, amfetamin / dextroamfetamin, Focalin XR, atomoxetine, Quillivant XR

A narkolepszia Adderall, metilfenidát Ritalin, Concerta, modafinil Adderall XR, Provigil, amfetamin, Nuvigil dextroamfetamin, amfetamin / dextroamfetamin, Dexedrine