rózsaszín szem (kötőhártya-gyulladás) megelőzésében

Gyakorlat jó higiéniai terjedésének megfékezése rózsaszín szem. Például

Rózsaszín szem tünetek megszűnnek 3-7 napig. Gyermekek vírusos kötőhártya-gyulladás lehet ragályos egy hétig vagy tovább. A gyermekek visszatér az iskolába, amikor a bőrpír és a mentesítési szemükben enyhül.

Ha gyermeke bakteriális kötőhártya-gyulladás, tartsa őt az iskolából, míg a kezelés után kezdődött. A legtöbb iskola és gyermekgondozási lehetőségek megkövetelik, hogy a gyermek várjon legalább 24 órát a kezelés megkezdése után, mielőtt visszatért az iskolába, vagy óvodába. Kérdezze meg orvosát, ha bármilyen kérdése van, amikor a gyermek visszatér az iskolába, vagy óvodába.

Az újszülöttek szeme hajlamos normálisan jelenlévő baktériumok az anya szülőcsatornán. Ezek a baktériumok nem okoznak tüneteket az anya. Ritka esetben ezek a baktériumok okozhatnak a csecsemők, hogy dolgozzon ki egy súlyos formája, a kötőhártya-gyulladás néven szemgyulladás neonatorum. Ez az állapot kezelést igényel haladéktalanul megőrzése látvány. Ezért nem sokkal születése után, egy antibiotikum kenőcs alkalmazható minden újszülött szemét. A kenőcs segít megakadályozni a szem fertőzést.

Terjedésének megelőzése rózsaszín szem

Megelőzése rózsaszín szem újszülöttek