smink smink: dekódolás pirulás

Blush, amely már körül, mivel legalább ie 3000 és most jön a por, krém, gél, és folyékony, hozzáadja színt arcod, így egy rózsás ragyogás.

Hogyan lehet pályázni Blush

Perfect Blush alkalmazás szól elhelyezés “, mondja Raychel Wade, New York sminkes és a” színes nagykövete “La Prairie.

Ideális esetben azt szeretné, hogy a tört szín, hogy jobb az almát az arcod. A üzembiztos módja, hogy megtalálják ezt a Nestlé az ecset közvetlenül a szem pupilla és az egész a hegyét az orrát. Ezt követően belekeverjük, és ki 2 hüvelyk.

Hosszantartó Blush

Keresek egy pír, hogy tart a reggelitől a vacsora utáni italok? Válasszon egy krém, folyadék vagy gél. Mivel ezek a készítmények tartalmazhatnak vizet vagy olajat, alkotnak filmréteget a bőrön és a kopás hosszabb.

De ha a termék száradása a bőrön, ami lehet másodpercig abban az esetben folyékony pofa folt, ez szinte lehetetlen, hogy keverék. Porok kínálja a legtöbb hülye-biztos alkalmazás.

Blush Élettartam

Ha a pirosító néz ki egy kicsit sáros, akkor valószínűleg ki kell cserélni azt. Kozmetikai cégek teszt pír, hogy stabil maradjon körülbelül egy év ha nyitott.

Ezt követően, a vörös pigment indulhat lebontják, így a pír megy tovább barna “, mondja Perry Romanowski, MS, a Chicago kozmetikai vegyész.” Szintén nem terjed olyan könnyen, ezért előfordulhat, hogy a végén a csíkok .

Mi van Blush?

Blush készült FDA által jóváhagyott színezőanyagok vagy festékek. Ezek a pigmentek a címkén feltüntetni, mint a szín és a szám, mint a Red 33, Yellow 5, vagy 6 Red Lake.

Jellemzően, a három vagy négy pigmenteket keverünk, hogy egy egyetlen árnyalatú pír. “Kevesebb, mint 100 színezékek az FDA jóváhagyta, de ezeket lehet keverni egy végtelen számú módon, ami így a kozmetikai cégek képesek arra, hogy új árnyalatok minden szezonban” Romanowski mondja.

Önmagukban ezek a színezékek olyan koncentrált ők ‘megjelenik, mint intenzíven eleven pontok a bőrön. Chemists hozzá töltőanyagok, például talkum és sztearinsav, egy természetes zsírsav, hogy hígítsa a pigment. Lefedettség vagy elrejtése pigmentek, beleértve a csillám, cink-oxid és titán-oxid, is adunk a keverékhez.

Ezek az összetevők blokkolják a bőr természetes színét, “Romanowski mondja,” így a pír színe alkalmazása lesz fényes és igaz.

FORRÁS

Raychel Wade, smink artis; Színes nagykövete La Prairie, New York, New York

Cosgrave, Bronwyn. The Complete History of Costume és divat: az ókori egyiptomi napjainkig. New York: pipa Books, 2000.

Soren, Noelle. The Art of Allure: kőpúdereket és Hiúságok a 19., 20. és 21. századok (University of Arizona Művészeti Múzeum katalógus).

FDA: “Color adalékanyagok használata megengedett a kozmetikumok.”

Perry Romanowski, kozmetikai Chemis; szerző, Can You Get akasztott Lip Balm: Top Kozmetikai tudósok kérdések esetén a testápoló folyadékok, bájitalok és egyéb szépségápolási termékek minden nap használt, Harlequin, 2011.

Nagy! Mindig vannak új tipp, hogy lehet, hogy a bőr jobban néz ki.

Szerezd meg a kívánt felszín a mi személyes bőr értékelő.

Trükkök, hogy tegye a legjobb arcát előre.

Te hogy egy ilyen gyakori hibákat?

Mindössze annyit kell tudni, hogy a gyönyörű szempillák.

Hogy egy sweep gél munka mágia a smink.

A tények kozmetikai összetevők.

Trükkök nézni vörös szőnyegen kész.