száj és fogászati ​​sérülések otthoni kezelés

Oral Health Trends

Ha szükség van, hogy egy orvos a sérülés, hívja gondoskodjon a gondozás és kérje milyen lépéseket tegyen az időközben.

Beszéljen a gyermek kezelőorvosával, mielőtt visszatért között oda dózisú paracetamol és az ibuprofen. Amikor bekapcsoljuk a két gyógyszer, van esély a gyermek lesz túl sok gyógyszer.

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010

A fogak, hogy már teljesen kiütötte. A maradó fogak néha lehet visszatenni a foglalatba (reimplanted). A legjobb eredmények fordulnak elő, ha a fogorvos teszi a fogat vissza a foglalat 30 percen belül. Esélye sikeres vissza- valószínűtlen 2 óra után; Vérzés a szájban. Visszatérés a bőr fedél normál helyzetébe. Ha szükséges, tartsa a fedelet a helyén egy tiszta ruhával vagy gézzel; A nyelv vagy a darab nyelvét, hogy lett vágva; A törött fogak, fogászati ​​készülék. Keresse meg a darab fog vagy a törött fogászati ​​készülék, és vigye magával, ha megy, hogy a fogorvos. A fogorvos ellenőrizni fogja majd a hiányzó darab fog, fogászati ​​készülék, amely már elhagyta a sebbe, lenyelés vagy belélegezve a tüdőbe (kiszívott).

Alkalmazni a hideg borogatás, a sérült terület, vagy szopogatni egy darab jég vagy jégkása pop, mint például a jégkrém, ahányszor csak szükséges; Öblítse ki a sebet meleg sós vízzel közvetlenül étkezés után. A sósvízi öblítést is elősegítik a gyógyulást. Ahhoz, hogy egy sós oldatot öblítsük ki a száját, keverjük össze 1 teáskanál (5 g) só, 1 csésze (250 ml) meleg vizet; Enni lágy élelmiszerek, amelyek könnyű lenyelni. Puha ételek includ; Tej és tejtermékek, mint a tej turmixok, joghurt, puding, fagylalt, pezsgőpor, és a túró; Hús és annak helyettesítői, mint az ajánlati húsok vagy csirke, tonhal, tojás, és sima mogyoróvaj; Gyümölcsök és zöldségek, mint például a jól főtt vagy konzerv gyümölcsök és zöldségek, valamint érlelt, könnyen rágni gyümölcs, sült, tört, vagy jól főzött édesburgonya.