szájfekélyek – téma áttekintése

Oral Health Trends

Szájsebek tehet eszik és beszél fájdalmas. A leggyakoribb szájüregi fekélyek vannak ajakherpesz és fekély, seb. Súlyos esetben a fekély, seb, az orvos felírhat gyógyszert, hogy megkönnyítsék a gyulladást és a fájdalmat.

Láttán fiam első foga, felderengett bennem: én már annyira összpontosított minden részletét a fejlődés, hogy szinte semmit sem tudott fogápolás kis helikopterek; Szerint Clarice törvény, DMD, MS, adjunktus a Gyermekfogászati ​​és Fogszabályozási szakaszok a UCLA School of Dentistry, megéri elindítani fogorvosi látogatások elején. “Szeretem látni a gyerekek az életkor 1” Törvény azt mondja; Többnyire az első látogatók körülbelül a gyerekek hozzászokjanak a fogorvosi székben, és a szülőket erről …

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010

Varasodás. A tünetek között szerepelhet szivárgott, mézszínű, kérges sebek jelennek meg az arcon, általában a felső ajak és az orr. Az impetigo gyakoribb gyermekeknél, mint felnőtteknél; Kéz-láb-és körömfájás (Coxsackie vírus), a gyermekek. Fekélyek jelenhetnek meg a belsejében az arcon és a fogíny és a nyelv oldalán, általában tartós 2-3 napig. Ezek a tünetek, melyek általában enyhék, esetleg előfordulhat hólyag típusú kiütések a tenyéren és a talpon. Bár a szájban fekélyek csak az utolsó 2-3 napon belül, a betegség tarthat egy hétig; Herpanginát (Coxsackie vírus). A vírus leggyakrabban fordul elő a nyáron és ősszel. Úgy kezdődik, a magas láz, torokfájás, fejfájás és a rossz közérzetet (rossz közérzet). Általában, fájdalmas sebek (fekélyek) alakul ki az a száj hátsó részébe, különösen a lágy szájpadlás, 24 és 48 óra a láz. A betegség időtartama 7-10 nap; Gyógyszerek. Kemoterápia, szulfonamidok gyógyszerek, fenitoin (például Dilantin), és az arany vegyületek néhány példa a gyógyszerek okozhatnak szájüregi fekélyek; Gyulladás az íny és a száj szöveti (gingivostomatitis), amely gyakori a gyermekek körében. A gyermek, aki gumit sebek és láz vagy, aki nem érzi jól magát, ki kell értékelni egészségügyi szakember; Bárányhimlőt. Bárányhimlő fekélyek a szájban eltérően néz bárányhimlő a szervezetben. A száj, a sebek néz ki, mint kiemelkedő dudorok (papulák), majd kapcsolja be a sekély fekélyek. Sebek a test kéreg alatt, miután a buborékcsomagoláson színpadon, de beszáradt váladék nem fordul elő a szájban; Sérülés. Nyelv fekélyek okozhatja a harapás, rágás, vagy égő a nyelv; Piercingek. Száj, nyelv, és az ajkak sebek is okozta piercing is vagy irritáció a ékszer használt piercing; Orális rák, amely lehet fejleszteni bármely részén a szájüregben. Esélyét szájüregi rák növekszik, ha dohányzik, használata füstmentes (nyárs) dohány, vagy használja túl sok alkoholt; Bőrbetegségek. Hólyagok a szájban okozhatják immunrendszer betegségei, mint például a lichen planus, pemphigus vulgáris, pemphigoid, lupus, vagy erythema multiforme.