talpi szemölcsök kezelések és gyógyszerek

A legtöbb talpi szemölcsök elmúlnak kezelés nélkül, bár lehet, hogy egy-két év. Ha a szemölcs fájdalmas vagy terjed, akkor érdemes kipróbálni kezeljük őket over-the-counter (vény nélkül kapható) gyógyszerek házi gyógymódok. Szükség lehet sok ismételt kezelések előtt szemölcsök elmegy, és később visszatérhet.

Ha az öngondoskodás megközelítések nem segített, beszélje meg orvosával, hogy megpróbálja ezeket a kezeléseket

Erősebb peeling gyógyszer (szalicilsav). Vényköteles erősségű szemölcs gyógyszeres szalicilsav munka eltávolításával réteg a szemölcs egy kicsit egy időben. Ők is serkentik az immunrendszert azon képességét, hogy a harcot a szemölcs.

Orvosa valószínűleg javasoljuk, hogy alkalmazza a gyógyszert rendszeresen otthon, majd alkalmi látogatás az orvos irodájában. Lehet, hogy orvosa vág el egy részét a szemölcs vagy használja fagyasztás kezelés (krioterápia). Tanulmányok azt mutatják, hogy a szalicilsav hatékonyabb, ha együtt fagyasztás.

Sebészeti vagy egyéb eljárások

Fagyasztás gyógyszer (krioterápia). Fagyasztás terápia kelt egy orvosi rendelő alkalmazásból áll folyékony nitrogén a szemölcs, akár egy spray vagy vattapamaccsal. Lehet, hogy orvosa zsibbad a terület első, mert fájdalmas lehet, ha a folyékony nitrogént alkalmaznak.

A kémiai okoz hólyag körül kialakult a szemölcs, és a halott szövetek leválnak róla egy héten belül, vagy úgy. Azt is serkentik az immunrendszert, hogy a vírusos szemölcsök. Általában, akkor vissza az orvosi rendelő, az ismételt kezelések minden 3-4 hét, amíg a szemölcs eltűnik.

Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy ez a kezelés hatékonyabb, ha együtt szalicilsav kezelések.

Szalicilsav és fagyasztás nem működnek, az orvos ajánlhat egy vagy több, a következő kezelések