tölgymoha: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Ebernia Prunasti, à ‰ Vernia, tölgyfazuzmó, à ‰ Vernie, zuzmó tölgymoha, Mousse de Chêne, Musgo de Roble, tölgymoha, fa Moss.

Tölgy moha moha egy bizonyos típusú tölgyfa nevű tölgyfazuzmó. A moha használják, hogy a gyógyszert; Az emberek tölgymoha bélrendszeri problémák; A gyártás, tölgymoha használják illat parfümök; Tölgymoha néha fa moha, de így más termékek. Félreértések elkerülése érdekében keresi a tudományos név, tölgyfazuzmó.

Nincs elég információ, hogy hogyan tölgymoha működhet, mint a gyógyszer.

Elegendő bizonyíték fo; Bélrendszeri problémák; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát tölgymoha e célra.

Tölgymoha lehet biztonságos a legtöbb ember számára, ha figyelembe rövid ideig, mint a víz-alapú tea. Amikor hozott nagy mennyiségű, hosszú ideig, vagy egy alkoholos kivonat, tölgymoha nem biztonságos. Tölgymoha tartalmaz mérgező vegyi nevű tujon. Ez okozhat mellékhatásokat, például nyugtalanság, hányás, szédülés, remegés, vesekárosodás és görcsök; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: ez nem biztonságos, hogy a tölgy moha, ha terhes. Ez tartalmaz kémiai nevű tujon, hogy okozhat a méhösszehúzódásokat, és ez okozhat vetélést, Allergia zuzmó és moha: Ha allergiás a zuzmók és mohák, akkor is lehet allergiás a tölgy moha. A legjobb, hogy elkerüljék a tölgymoha, ha van egy ilyen allergia; A vér rendellenesség, az úgynevezett porfíria: tölgymoha tehetik ezt a feltételt rosszabb. Ne használja a tölgymoha ha porfiriában; Vesebetegség: tölgymoha tehetik ezt a feltételt rosszabb. Ne használja a tölgymoha, ha veseproblémái vannak.

Jelenleg nincsenek információk tölgymoha interakciók

A megfelelő adag tölgymoha számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok tölgy moha. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Dahlquist I. Fregert Üzenj allergia atranorin a zuzmók és parfümök. Kontakt dermatitis 198; 6: 111-9.

Goncalo S, Cabral F, Goncalo Üzenj érzékenység tölgy moha. Kontakt dermatitis 198; 19: 355-7.

Goncalo Üzenj érzékenység és zuzmók Compositae a Frullania dermatitis. Kontakt dermatitis 198; 16: 84-6.

Thune P, Solberg Y, McFadden N, et al. Parfüm allergia miatt tölgy moha és egyéb zuzmó. Kontakt dermatitis 198; 8: 396-400.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió