Tyúkmell kezelés

Egyes emberek, Tyúkmell olyan enyhék, hogy a kezelés nem szükséges. Ha kezelésre van szükség, és a gyermek csontjai még mindig növekszik, az orvos valószínűleg megpróbál egy pár első. Merevítés nem működik olyan jól, az idősebb gyermekek és felnőttek számára, de műtéti lehet egy lehetőség a korosztály.

A párnázott, állítható vállpántos segítségével simítsa a mellkas fokozatosan. Ez működik a legjobban a gyerekek, akiknek csontjai nem megállt növekszik még, mert a porc tulajdonít a bordákat a szegycsont még elég rugalmas ahhoz, hogy remolded a zárójel.

A legtöbb gyermek viselni a merevítő legalább 18 óra egy nap, 3-6 hónap. Miután a mellkas eléri a kívánt megjelenést, akkor lehet, hogy továbbra is rajta a merevítő napi nyolc órát – általában alvás közben – amíg a csontok növekedése megáll.

nyomás merevítő

Sebészet

Mivel a merevítő irritálhatja a bőrt, akkor a legjobb, hogy viseljen kényelmes, nedvesség-elvezető póló alatt zárójel, majd a szokásos utcai ruha alatt merevítő.

Ha a feltétel nem foglalkozik késő tizenéves vagy felnőtt korban, műtétre lehet szükség, hogy javítsa ki a problémát, hiszen a mellkas porc sokkal kevésbé rugalmas ezen a ponton.

A műtéti, a szegycsont fogják alakítani és áthelyezhető. A porc, hogy csatolt a bordákat a szegycsont szükség lehet távolítani, vagy átalakul. A hajlított fémrúd lehet szerelni az egész a mellkasát, hogy segítsen tartani a szegycsont a megfelelő helyzetben.

aneszteziológus és gyermekgyógyászati ​​sebészek a legújabb módszereket a posztoperatív fájdalom csillapításához tartalmazó olyan gyógyszerek egy rugalmas keskeny csövön mellett az idegek a mellkas, hogy segítsen gyors regenerálódást. Meg kell korlátozni bizonyos tevékenységek legfeljebb hat hónappal a műtét után.